Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од лично искуство на тој емаил има поголема шанса да ти се врати маилот назад, од што е преполн отколку да дознаеш одредена работа. Но ете давеникот секогаш се фаќа за сламка...
Od licno iskusvo samo potrudise da pises bugatski pozz

Attachments

• QuickMemo+_2016-12-24-19-56-03.png
    QuickMemo+_2016-12-24-19-56-03.png
    130,3 KB · Прегледи: 117
ej luge od finalna gledaj sega sto mi stoi Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,od 2013 cekam i taman dojdov do finalna me vratija na doplnitelna,da mi objasni nekoj sto e sega ova i sto znaci

ej luge od finalna gledaj sega sto mi stoi Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,od 2013 cekam i taman dojdov do finalna me vratija na doplnitelna,da mi objasni nekoj sto e sega ova i sto znaci
So starite proizhodi si ti koga gi davaa samo so deklaracija i trwba da dostavis dokument za poteklo. Ako nemas oficijalen togas potvrda od nekoe zdruzenie

Pepibe i jas sum od 2012 ...9x2x. Prekraten vo Maj/2015 i so novo intervju vo Noemvri/2015 vo ambasadata u Sk sum od Oktomvri/2016 na finalna...Najdov nekoi stari dokumenti od dedo mi i bidejki mi kazaa deka nema reaktiviranje na prekratenite prepiski pocnav od novo...
РЕАКТИВИРАЊЕ е можно,,ги ангазирав адвокатоте на младенов па со ГОСПОД НАПРЕД март би требало да има резултати,во мегувреме имам и наново постапка започнато со интервју во софија во јуни..

Aj od toj sto ti odgovoril Petar Harizanov gore kaj sto pisuva napisi go emailot negov tuka ako sakas :)
Pa toj e istoto od email od pravosudie koga ke ti odgovorat zadolzen e toj petar nema nekoja filozofija samo malku so bukvite ke si pises primer
ште ве молја да ми дадете данни за мојта преписка с номера 1111/2012
Зашто не знам пин мераи многу
Напишав со блгарски букви ама не ми испагат на кајгана[DOUBLEPOST=1482628724][/DOUBLEPOST]
barem posredniko mi rece deka ja vnel krstenicat na tatko mi
Не сакам ама па можда и посредникот не ти ги превел изводите така имаа многу изгорени

Последно уредено:
Zdravo na site,konecno i jas da dobiv pred nedela dena potpis. Inaku sum od intervju oktomvri 2015. Na 3-ti januar imam zakazano za podiganje vo Sofija. Ako nekoj ide na 3-ti januar neka pise da podelime troskovi. Poz

@Spicot najverojatno ne raboti zatoa sto e nedela, imam primeteno deka navecer skoro nikogas ne raboti, nitu rano nautro. Taka da najverojatno i vo Nedela. Proveri utre ili podobro vo Vtornik povtorno. Pozdrav

Pa toj e istoto od email od pravosudie koga ke ti odgovorat zadolzen e toj petar nema nekoja filozofija samo malku so bukvite ke si pises primer
ште ве молја да ми дадете данни за мојта преписка с номера 1111/2012
Зашто не знам пин мераи многу
Напишав со блгарски букви ама не ми испагат на кајгана[DOUBLEPOST=1482628724][/DOUBLEPOST]
Не сакам ама па можда и посредникот не ти ги превел изводите така имаа многу изгорени
Da da znam ama na emailot na ministerstvoto za pravda ne stignuvaat mejlovite gi vraka nazad i pisuva deka emailot im e prepoln so poraki i zaradi toa ne moze da ja primi porakata

20 mes na dop do maj 2 dena na finalna pa 4 mes kako tebe za utvrduvanje na dop pa 2 mes na finalna i sega 1 mes na potpis cekam imav dok od vel trnovo br12--- od 2013 cekaj ke bide a soprugata bez nikakvi dokumenti i ona e na potpis

Da da znam ama na emailot na ministerstvoto za pravda ne stignuvaat mejlovite gi vraka nazad i pisuva deka emailot im e prepoln so poraki i zaradi toa ne moze da ja primi porakata
Mozda jas napisav pred septemvri i dobiv utredenta odgovor a koga prakas pokazuva ko da e prepun emelot ama utredenta oni mi go pisale pinot proveri vo spam ili vo trash mora da imas odgovor a i treba da si pises na bg[DOUBLEPOST=1482668967][/DOUBLEPOST]Da ne zaboravamFB_IMG_1482668520465.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom