Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.208
Ќе видиш.
Ќе видиш.
Аман бе одма се навреди, да не си од тие специјалните снегулки?Ах ти си од оние што чувствуваат задоволство навредувајќи луѓе преку интернет. Колку типично СДСовски. Не знам на кого мислиш дека бега од одговорност? Овој вчера што излажа зошто не се појави на суд?
А овие глупости со сендвичите не ти ги коментирам, тоа само зборува за твоите фрустрации. Жално.
Ми пријавува постови дека ги ословувам со референцата „дпне“, а ниту се демократи, ниту партија, ниту па за некое национално единство - обична мафија, шта речи коју послуку порати.Аман бе одма се навреди, да не си од тие специјалните снегулки?
Темава имаше и гласање јас гласав заАман бе одма се навреди, да не си од тие специјалните снегулки?
Жив човек сум јас, малку така дискутирам не ти мислам зло но сепак те советувам да ги проверуваш сендвичите, не за друго салмонела малмонела...
Многу добро знаеш која одговорност.
Дрско манипулираш. Никогаш не сум те пријавил за тоа. Те пријавувам за лични навреди. А ти можеш СДСМ да го нарекуваш СДСфиром или ВМРО-ДПМНЕ можеш да ја нарекуваш ДПНЕ сеедно. Што и да те прави да спиеш подобро ноќе - ти бирај.Ми пријавува постови дека ги ословувам со референцата „дпне“, а ниту се демократи, ниту партија, ниту па за некое национално единство - обична мафија, шта речи коју послуку порати.
Па најсоодветно би било ВМРО „предавничка“ или ВМРО УЧКАРСКА, а сдс викај ги како сакаш - баш ме заболе.Дрско манипулираш. Никогаш не сум те пријавил за тоа. Те пријавувам за лични навреди. А ти можеш СДСМ да го нарекуваш СДСфиром или ВМРО-ДПМНЕ можеш да ја нарекуваш ДПНЕ сеедно. Што и да те прави да спиеш подобро ноќе - ти бирај.
Да да лукративни, еве сега ми легнаа пари на сметка. Добро бе до кога со овие муабети, до кога.Па најсоодветно би било ВМРО „предавничка“ или ВМРО УЧКАРСКА, а сдс викај ги како сакаш - баш ме заболе.
Како што гледаш и самиот ги викам сдс, а не сдсм и не реагирам кога ти им шљапаш етикети. На крајот на краиштата апла е работава дека луѓево со кои играш симултанка (myself including) во темава не пишуваат со лукративни мотиви како тебе и не фаќаат на срце се' ништо што е напишано против сдс.
Победник е оној кој ќе собере 61 пратеник зад неговата кандидатура за владин кабинет. Нит ВМРО, нит СДС тоа го немаат.Победникот е ВМРО ДПМНЕ.
Теарце е со мешан етнички состав, од кај ги извади 400 шќиптари?не може ли дополнително да им се смени мислењето на 400 шќиптари и да се свестат дека биле во заблуда што не гласале за СДСМ уште „од прва“.
Ги викав само ДПМНЕ без ВМРО ама ова твоето повеќе им лежи само ДПНЕ...Па најсоодветно би било ВМРО „предавничка“ или ВМРО УЧКАРСКА, а сдс викај ги како сакаш - баш ме заболе.
Како што гледаш и самиот ги викам сдс, а не сдсм и не реагирам кога ти им шљапаш етикети. На крајот на краиштата апла е работава дека луѓево со кои играш симултанка (myself including) во темава не пишуваат со лукративни мотиви како тебе и не фаќаат на срце се' ништо што е напишано против сдс.
Со кое лице даваат вакви изјави?ВМРО-ДПМНЕ: Измислуваат нерегуларности за да ни ја украдат победата
#реално, после 10 годишно владеење на партијата за "македонско национално единство" дојдовме до најголемиот раздор, нетрпеливост и омраза меѓу етнички Македонци, незапамтен во историјата. Најнормално им стана да се закануваат со ќосиња, етикетирања за предавништво, повик на линч и стварање надворешни непријатели во име на сите (со амбасадорите). Не сеќавам дали во историјата на државава имало ваков период кога ни виси опасност од внатрешен судир. Еве и форумов е одраз на тоа како со крв во очи се гледаме со луѓе што не мислат исто.Ги викав само ДПМНЕ без ВМРО ама ова твоето повеќе им лежи само ДПНЕ...
Изгледот и цената на главното седиште на ДПМНЕ е резултат на странските инвестиции. Сиромашниот народ е резултат на владеењето на СДС во 90тите. Отприлика така би бил одговоротДа не зборам за економскиот јаз, кој е уште поболен. Имаме централен штаб на партија со паркет од 5000 евра квадрат и кичасти масла на платна од една страна и фамилии со исклучена струја, греење на сред зима, секојдневни апели за донации...
Ова до сега најконтрастно и најизразено раслојување е се' само не е национално единство.