Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.058
Требаше и тие да ги затворите додека прогонувавте новинари и телевизии. Вака прво ќе треба да ги избркате сдсмовските земји Америка и Белгија.
Ако си новинар незначи дека имаш имунитет од кривично гонење. Новинарите ги направивте бели мечки. Се укина закон за клевта па сега секакви измишљотини за тебе може да пишуваат и зборуваат новинари на јавни гласила. А колку ви е гајле за тие што отишле надвор од МК се гледа им ги укинавте 3те пратеници и само просеравате дека иселеници немаат право да се мешаат во внатрешна политика како да не се од тука и не ја сакаат Македонија плус и пари праќаат. За страмота сте сдсовци.

W

wicked_1

Гостин
Ако си новинар незначи дека имаш имунитет од кривично гонење. Новинарите ги направивте бели мечки. Се укина закон за клевта па сега секакви измишљотини за тебе може да пишуваат и зборуваат новинари на јавни гласила. А колку ви е гајле за тие што отишле надвор од МК се гледа им ги укинавте 3те пратеници и само просеравате дека иселеници немаат право да се мешаат во внатрешна политика како да не се од тука и не ја сакаат Македонија плус и пари праќаат. За страмота сте сдсовци.
Жалосно е како е можно млад човек да биде волку глуп и ретардиран.
Ај што пишеш како шизо нелогични ствари, па и тропаш за правна регулатива а од истата си немаш абер. Хаос.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.058
Жалосно е како е можно млад човек да биде волку глуп и ретардиран.
Ај што пишеш како шизо нелогични ствари, па и тропаш за правна регулатива а од истата си немаш абер. Хаос.
Заборави да напишеш и небањат :P

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.025
Поени од реакции
83.450
..ме замисли Лорде..., од прееска се гледам у огледало, јеботе благи бог..,што поише гледам тоа поретардирано си изгледам.., мора да си у право... :)
Не ти е од гледање у огледало. Тоа ти е осечај што го имаш од пренагласените метафори, што ти служат да ги релативизираш сите срања на Груевски, а кои метафори, се причина сама за себе и едноставно, како такви, ја губат поентата. Што е, ценам, среќна околност за нормалниот свет.
...или пак можеби внатрешното сопство се буни против морално-етичкото аберирање, што му го приредуваш (веројатно во замена за ситна пара или обеќања) и пружа слика која подтикнува соодветни мисли дур се гледаш.
Како и да е, не е до огледалото.
Па со тоа што го истера во оваа за тебе туѓа кампања на пример, можеше да си оформиш партија која ќе биде со твојата идеологија и ќе се бореше за твоите идеали, а не за туѓи.
Како што си кажа и самиот, ја не сум за Заев, ја сум против Груевски. Мене ме боли уво за идиотската наводно левичарска идеологија на шарените, Заев, Сорос...
Ја само сакам ова зло да го снема. Све друго е боље од тоа. Дефинитивно.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Аман веќе,овде 90%се детишта под 20-22 години и само две работи повторуваат како папагали 5 милјарди,5 милјарди,5 милјарди,криминал,криминал,криминал,.....а не знаат дека во тие 5 милјарди добар дел има и од страна на бањатите сороспии спремни да седнат во скут на некој банту црнец.

Него овој патриот ќе прави влада или не?
А ми мириса (така кажаа на тв шења) дека и беса се спремни да коалицираат со дпмне ако тоа им биде понудено.

Очигледно дека сите политичари се исти говна (мислат на својот џеб,бизниси тендер коалиции,....) се додека не се деси Романија (Николај) во Македонија (Никола) а има премногу сличности![DOUBLEPOST=1482170600][/DOUBLEPOST]АЈ СЕГА РУСКИОТ АМБАСАДОР УБИЕН ВО АНКАРА

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.180
Поени од реакции
16.312
Како што си кажа и самиот, ја не сум за Заев, ја сум против Груевски. Мене ме боли уво за идиотската наводно левичарска идеологија на шарените, Заев, Сорос...
Ја само сакам ова зло да го снема. Све друго е боље од тоа. Дефинитивно.
не сум за Груевски, ја сум против Заев
Средба Заев-Бејли: По промените, се случуваат незапирливи демократски процеси!

Ахмети му кажал на Бејли дека не отстапуваат од партнерството со САД

I ZAPAD I ISTOK SU ŠOKIRANI : Komadanti terorista koji su zarobljeni u Alepu su američki specijalci

Izvršen atentat na ruskog veleposlanika u Turskoj

кој де тие демократски процеси ????????

више преку к*р е работата, не граѓанска војна, време е да стане ВВ3, доста веќе од паламудење на соросиди и педери

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
АЈ СЕГА РУСКИОТ АМБАСАДОР УБИЕН ВО АНКАРА
Во кој контекст е ова во темава?
Или „дај заебете судење на фамилијата, видете чоеков го утепаа“. А?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Во кој контекст е ова во темава?
Или „дај заебете судење на фамилијата, видете чоеков го утепаа“. А?
Nema ruski ambasador vo Turcija,nema rusi i nema plin vo Makedonija

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
За навистина да и тргни на Македонија неопходно е отстранување на двете водечки партии кои создадоа исклучително лоша традиција на срам, понижување и предавство на македонскиот народ. Традицијата на злоупотреби на власта од лична до национална е толку силна што било кој предводник (лидер) ќе треба прво да расчисти со претходните злодела на својата партија за да можи да се залага за исправна политика. А тоа не може да го стори, бидејќи ако тоа го стори ќе се соочи со сите вршители и наследници на вршителите на злоупотребите како и заведените од нив кои се во партијата. Што значи работата е непоправлива и единствено решение е поништување на двете предавнички „македонски“ партии и ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.
Зборувам ако сакаме навистина добар напредок, а ако сакаме да чекаме со децении и да остариме во никаков живот заразени со вечно чекање, можи да си тераме вака.

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

више преку к*р е работата, не граѓанска војна, време е да стане ВВ3, доста веќе од паламудење на соросиди и педери
ех бе дете мислиш ова е кантер страјк па ќе седиш дома и ќе пукаш дур не ти здосади а ако те утепаат ќе притсниш на релоад

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom