Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Покољ ќе биде во AFC North, ГБ играат против Вајкингс и Лајонс до крај, Лајонс имаат плус со Прескот и компанија утакмица, а Вајкингс имаат со Беарс.
Хаос ќе биде за плејоф...

Покољ ќе биде во AFC North, ГБ играат против Вајкингс и Лајонс до крај, Лајонс имаат плус со Прескот и компанија утакмица, а Вајкингс имаат со Беарс.
Хаос ќе биде за плејоф...
На искуство ќе ги фати Роџерс, во прав момент фатија ритам, секако утакмицата со Лајонс решава се.

Најзаебани утакмици се овие, иако се мисли дека се очекувани утакмиците сите се дивизиски и имат нерасчистени сметки, така да секој можи да заеби секој.

Ау, не знаев дека има утре НФЛ. А таман се мислев што ќе се гледа, пошто знам нема ПЛ до понеделник. А па недела, па па па...прво НБА со Њујорк-Бостон и ГС-Кливленд и после две посластици (што би рекле оние од Спортклуб), Рејвенс-Стилерс и Чифс-Бронкос.
За утре очекувам победа на Грин Беј...сега гледам, три утакмици НФЛ по ред. Лапааај сиии. :D Секако Пекерс-Вајкингс има предност пред Билс-Долфинс. И веројатно би ја гледал Оукленд-Колтс пред Тампа Беј-Њу Орлеанс.

Уште да имав ТВ само за себе и цел овој план да ми се исполнеше... :(

На СК Билс-Долфинс ќе оди од 19:00...ама постои лаптоп, таман две утакмици истовремено ќе се гледаат.

Од 19 на СК1 иде Грин Беј а на СК2 Бафало,од 22 СК1 Њу Орлeaнс СК3 Оукленд.
Роџерс прошла утакмица се жалеше на повреда и се води како повреден со можност за настап,сеедно неизвесна ќе биде.
Питсбург исто,со 1.45 не вреди да се игра,сепак дерби е а и Балтимор добри се во одбрана,ако го сопрат Ливон Бел ќе тепаат.
Едино Тенеси и Оукленд ми делуваат добри за типување.

Грин Беј да победи над 6.5 и Њу Ингланд да даде 30 поена минимум, Каролина +51.5 цела.

Мене Оукленд најмногу ми се гледаат денес.

Еве од мене за вечерва...
40f2cf073e2406517a9a803975951f07.jpg

Ги изиграв Винстон и Кем да добијат вечер, обратно таа дивизија цела, шо ќе биди нека биди :D

Леле Грин Беј пацерска екипа, се надевам нема изненадувачки да влезат во Плејоф после очајнион старт..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom