Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Спинер, пушти Пинк Флојд малку, култивирај се!вртиш и избегаваш дискусија... сега за изборите веднаш се реагира за изборни работи, од делење пари, спискови за дрва итн... право е на ЈО да врши претрес, а начле и докази.
Ама зошто МВР не даде официално за Турско мало, истепани 3-ца службеници со налог а Спасовски го ослободил приведеното лице ? крај на лажењето...
Паѓаш у ла=ење со отворени очи... тој што го утепа старецот во селото е уапсен и осуден, а нема врска со политика, кажа синот на убиениот старец..
Тепачите на Јове се платеници, каква правокација, какви глупости...се додека МВР не ги уапси тие се платеници на зајко и спасовски, иако сдсм го осуи делото..
Ајде одговори зашто спасовски не го уапси платеникот на зекири што е снимен во Битола со надзорна камера ????
Јове лично го знам. Не бамбори глупости, какви платеници
Што си ми се нафрлил со тој Спасовски ко да ми е брат? И јас мислам дека не си ја врши работата. До сега требаше цело раководство на дпне со сите колаборатори судии, џандари, пратеници да бидат у затвор попикани, а тој не праи ништо за тоа.