H
HoT IcE
Гостин
Fan na Arsenal4e e, ne mu zameraj, rabota mu e da sere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти имај свое мислење али преформулирај го кога ќе пишуваш на јавен форум затоа што изгледаш како типичен butthurt Arsenal fanboy. А дека Челзи давал по пола гол како Атлетико, доволно говори колку не разбираш фудбал или си слеп дека по утакмица Челзи има 2-3 нереализирани чисти шанси. Нема врска, уживај, крај на сезона ќе каже.Оф бее луѓе мое мислење е тоа дали на крај на сезоната ќе биде по мое ќе видиме и не се понашајте како мајка да сум ви опцул..
Имаа јак тренер кој требаше да прај династија и беше long term решение за Челзи. И овој период лани се бореа за опстанок.Со слаб тренер, кој не е за во оваа лига, со формација која не е за во оваа лига, Челзи има 11 победи по ред.
А замислете тек со јак тренер што ќе правеа, кој нема направено само успех во селската италјанска лига (дури и зборот успех не смее да се спомене никако во контекст на жабарска лига) и со формација која што успева во Премиер лигата![]()
Тешко Свонси и Сандерленд да опстојат и сезонава.Ептен криво ми е за Свонси упм. Симпатичен тим ми станаа низ годиниве. Заебаа неколку трансфери последно време и то је то.
Мислам Мојс ќе ги спаси мачките, иако многу ќе зависи од Дефо дали ќе издржи без повреди сезонава. За Свонси и јас мислам тешко да се спасат.Тешко Свонси и Сандерленд да опстојат и сезонава.
Ептен криво ми е за Свонси упм. Симпатичен тим ми станаа низ годиниве. Заебаа неколку трансфери последно време и то је то.