Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес Хенеси спаси најмалце 3 гола, и бонус пречката на Алонсо, т.д малку фалеше победата да биде многу уверлива. Од друга страна Тибо немаше никакви посериозни интервенции со исклучок на 2 тренинг топки кои одеа точно во него.

Оф бее луѓе мое мислење е тоа дали на крај на сезоната ќе биде по мое ќе видиме и не се понашајте како мајка да сум ви опцул..

Оф бее луѓе мое мислење е тоа дали на крај на сезоната ќе биде по мое ќе видиме и не се понашајте како мајка да сум ви опцул..
Ти имај свое мислење али преформулирај го кога ќе пишуваш на јавен форум затоа што изгледаш како типичен butthurt Arsenal fanboy. А дека Челзи давал по пола гол како Атлетико, доволно говори колку не разбираш фудбал или си слеп дека по утакмица Челзи има 2-3 нереализирани чисти шанси. Нема врска, уживај, крај на сезона ќе каже.

Со слаб тренер, кој не е за во оваа лига, со формација која не е за во оваа лига, Челзи има 11 победи по ред.

А замислете тек со јак тренер што ќе правеа, кој нема направено само успех во селската италјанска лига (дури и зборот успех не смее да се спомене никако во контекст на жабарска лига) и со формација која што успева во Премиер лигата :cool:

Со слаб тренер, кој не е за во оваа лига, со формација која не е за во оваа лига, Челзи има 11 победи по ред.

А замислете тек со јак тренер што ќе правеа, кој нема направено само успех во селската италјанска лига (дури и зборот успех не смее да се спомене никако во контекст на жабарска лига) и со формација која што успева во Премиер лигата :cool:
Имаа јак тренер кој требаше да прај династија и беше long term решение за Челзи. И овој период лани се бореа за опстанок.:kafence:

Ептен криво ми е за Свонси упм. Симпатичен тим ми станаа низ годиниве. Заебаа неколку трансфери последно време и то је то.

Ептен криво ми е за Свонси упм. Симпатичен тим ми станаа низ годиниве. Заебаа неколку трансфери последно време и то је то.
Тешко Свонси и Сандерленд да опстојат и сезонава.

Тешко Свонси и Сандерленд да опстојат и сезонава.
Мислам Мојс ќе ги спаси мачките, иако многу ќе зависи од Дефо дали ќе издржи без повреди сезонава. За Свонси и јас мислам тешко да се спасат.

Сега ќе се испоредат таЉанците со мислења за лаФот македонцки (тип на шали кои му се интересни на @Mondonico) :icon_lol:

Нормален е овој што му даде црвен на Варди? Ќе му го избришат експресно.Само што им ја упропасти утакмицата денес.

Значи ако ова на Варди беше за директен црвен, тоа на Рохо за дупли црвен :D

Шала на страна мислам дека малце престрого сеа доби црвен ама му се враќа за сите други педерски фаули што ги има напраено.

Челзи меле, ќе ги добијат и следните две и можно е дури да го срушат и рекордот, браво за Конте што успева да извлече максиум од играчи како Мозес и Педро, сега зимава да се покрие само на некои позиции кај што нема замена и тоа е. Одбраната ќе им ја донесе титулата, освен ако не се повредат у исти момент Алонсо, Луиз и Куртоа.

Свонси во еден гиф.

dab4ed0c.gif

Немам живци гифови да едитирам, да ставам американско знаме место мачката и лого од Свонси кај човекот :D

Како бе за оној старт црвен, ем на топка ем не е ни блиску од тој на Рохо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom