- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.307
- Поени од реакции
- 11.650
Atmosverava pred DIK strasno me potsetuva na prilepskiov pivofest.
Биле луѓе без идентитет, заштитени со закон а против одредени има пријави и судски спор. Дај да те исечам во старт и да ти кажам, ако планираш да лупаш глупости, кажи уште од сега да те банирам а не да бришам 150 мислења утре сабајле кои ќе бидат поврзани со ова твоево.Of lele...A tie shto go farbaa Skopje bre shto humani faci se iznagledav. Go gledash i ne znaesh mashko li e zhensko li e. Ne znaesh kako da se obratish a da ne go "ofendash" ili ne daj bozhe da vika "Rape" uaaa patrijarhat, ako zgreshish.
I druga edna rabota...Ako VMRO simpatizerite se "vzheshteni glavi" ke se leeshe krv po skopskite ulici za vreme na "Sharenata Revolucija"
A ti odvaj chekash da ima nemiri i da si gledash seir...
I ova da go kazham...Site tie shto go farbaa Skopje se lugje bez identitet, istrenirani psihopati zashtiteni so zakon (megjunaroden/ Human Rights, SJW, LGBT sharenila smrdlivi nedokvakani....
дикофестAtmosverava pred DIK strasno me potsetuva na prilepskiov pivofest.
Трет Њутнов закон.Јас се слагам дека странава има три клика и пола статија ама си доаѓаме до тоа што пиша еден член погоре, дека се вжештени глави и дека само чекаат на повик, како некое зомби. Бетер е тоа што фб пејџовите на комитетиве си шеруваат вакви работи и ќе дојде време, за 2-3 дена да се спремаат за војна против „предавниците“.
Се мобилизирале
После опозицијата стварала тензична атмосвера.
Нема веќе место кај што нема политика. Зошто мислите дека форумов би бил исклучок.Што убаво беше додека немаше политика на форумов
Ke pochnam od krajot na tvojot post. Pa kako shto odat rabotite i nema da zhiveesh vo ista drzhava so "tie 450 iljadi, ke zhiveesh vo nekoj kanton so ime na nekoe pole ili planina, lokalna reka i sl.Кој тоа живее нормално во ова лудо опкружување, не познавам таков.
За мојот сексуален идентитет да не се грижиш, не мора да сум шарен за да не подржувам бедотија која сите ја трпиме. Младоста не ми ја распиаа само мене, јас не познавам човек нормалнен што го брани ова што ти го браниш. Сестра ти или жена ти утре да ја сретнам во кафуле и да и се удварам ќе ми речи еј као не можам ништо да планирам сакам да се селам.
Дали си слеп, дали работно место те врзало, дали болен патриот си, нека те рани еднобојната Македонија на јанко и на латас. Јас не сакам повеќе да живема во иста држава со тие 450 илјади.
Ke pochnam od krajot na tvojot post. Pa kako shto odat rabotite i nema da zhiveesh vo ista drzhava so "tie 450 iljadi, ke zhiveesh vo nekoj kanton so ime na nekoe pole ili planina, lokalna reka i sl.Кој тоа живее нормално во ова лудо опкружување, не познавам таков.
За мојот сексуален идентитет да не се грижиш, не мора да сум шарен за да не подржувам бедотија која сите ја трпиме. Младоста не ми ја распиаа само мене, јас не познавам човек нормалнен што го брани ова што ти го браниш. Сестра ти или жена ти утре да ја сретнам во кафуле и да и се удварам ќе ми речи еј као не можам ништо да планирам сакам да се селам.
Дали си слеп, дали работно место те врзало, дали болен патриот си, нека те рани еднобојната Македонија на јанко и на латас. Јас не сакам повеќе да живема во иста држава со тие 450 илјади.
A be ti si bil fraer, ama ajde ...k'o sh'o vikaat.."shizik odi na rizik" ama treba da se ima madinja/jajca/testisi/muda i da ne redam.Биле луѓе без идентитет, заштитени со закон а против одредени има пријави и судски спор. Дај да те исечам во старт и да ти кажам, ако планираш да лупаш глупости, кажи уште од сега да те банирам а не да бришам 150 мислења утре сабајле кои ќе бидат поврзани со ова твоево.
Ludaci, ona sve treba da se zapali so sulfurna kiselina.Ја прекинаа, на пладне второ полувреме.