Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе протестираат ако ДИК ги прифати приговорите на СДСМ и се смени во 50-50 соодносот на мандати.
Олабај малку со речникот, да задржиме некое пристојно ниво на дискусија.
Тенкју.
Ако има недоследности во записниците што влијае на резултатите, пребројување ќе има. Ако има недоследности во процесот на гласањето, може да се прегласува во тие избирачки места.Не треба да има пребројување првин? Директно ќе им дадат мандат за 50-50?
Ако има недоследности во записниците што влијае на резултатите, пребројување ќе има. Ако има недоследности во процесот на гласањето, може да се прегласува во тие избирачки места.
Е така признај си дека имаш бенефиции од ова глупостиве што ги пишуваш. Мојот бенефит е тоа што бандата ќе заврши во затвор. Така да вечер слободно глупирајте се.@MDI
Ne sfakjas. Defacto tvojot zajko so ova postizborna manipulacija
(koja e vo tek) postanuva isto rezim bidejki nema mnozinstvo kako partija vo sobranieto. Se za sto ste se borele poslednite 2,5 godini za sto? Za da dobiješ uste eden grujo? Ovoj laze vasiot laze ovoj krade vasiot krade. Koj e tvojot licen Benefit? Ako ima smena od edna vo druga diktatura? Principialnost jok, Demokratija jok, Makedonija jok
Samo sds da bide na vlast.
Па да немаат бенефиции, пола од овие гласови нема да ги има ДРПМНЕ.Е така признај си дека имаш бенефиции од ова глупостиве што ги пишуваш. Мојот бенефит е тоа што бандата ќе заврши во затвор. Така да вечер слободно глупирајте се.
Знам ама поубаво е кога вака ќе си признаат јавно.Па да немаат бенефиции, пола од овие гласови нема да ги има ДРПМНЕ.
Кога одлучуваат толку малку гласови никој нема да признае пораз. Финтата е што сите знаат дека има нерегуларности, зошто од Вмро не поднесуваат приговор? Значи и сами знаат дека пробале да наместат, тоа што вие сега се палите ко демек некој ги мести изборите е надвор од здрав разум. Местени беа во 2014, сега кога треба резултатите да се исправат и да биде фер тогаш не ви чини. Кога ќе чини? Кога Вмро ќе победи? Кога Грујо на слобода ќе е? Помина тоа време, сега нека одат да се палат ко мајмуни пред Дик, џабе им е.
Дијаспората не смее да има пратеник, не смее да гласа и не смее да се замара со државата од која што избегала.
А демократија е додека Вмро не победи? Глупирај се уште, смешен си ни барем.
Јас лично гласав за СДСМ само за да расчистат со криминалциве. А за двојазичноста како ветување албанците слушнаа од вас, мислам дека заев децидно се прозиснесе против уставни промени. И така веќе имаме двојазичност, само треба разумно да се имплементира, не како досега, со безброј намерни глупи грешки, со исмејување ....И ја сам сагласан да нема корист 70к Албанци не би гласале за СДСМ. А што е бенефит лично Зајко изјавуе у видеа погоре.....
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ти за кога си гласаја заболе ме ете ти горе видео па гледај тој што на едно место кажуе едно па после друго значи дека има фалинку некоју...Јас лично гласав за СДСМ само за да расчистат со криминалциве. А за двојазичноста како ветување албанците слушнаа од вас, мислам дека заев децидно се прозиснесе против уставни промени. И така веќе имаме двојазичност, само треба разумно да се имплементира, не како досега, со безброј намерни глупи грешки, со исмејување ....
Ама изгледа некому им требаат криминалците, brainrape- от изгледа ви се допаѓа ептен.
Убаво ти го плеснаа у фаца.Ти за кога си гласаја заболе ме ете ти горе видео па гледај тој што на едно место кажуе едно па после друго значи дека има фалинку некоју...
Sent from my MI 5s using Tapatalk