Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Па славиме, на 8 септември.[DOUBLEPOST=1481707846][/DOUBLEPOST]
Ама Австрија не... нели со Курц сме „едното“, стоко.
Муабетот е дека лажат као демек денес не признале. Има докази да не викаш нема, бидејќи ти досега само докази прикажуваше. :pos:
Гледај сега како ќе излижеш се што си пишувал за федерализација, Сдсм албанска партија, кога министри ќе се од Дуи, или кога Груби ќе ти ја води полицијата. Радувај се паразиту и така не ти е гајле за други битно комуњарите изгубија.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Муабетот е дека лажат као демек денес не признале. Има докази да не викаш нема, бидејќи ти досега само докази прикажуваше. :pos:
Гледај сега како ќе излижеш се што си пишувал за федерализација, Сдсм албанска партија, кога министри ќе се од Дуи, или кога Груби ќе ти ја води полицијата. Радувај се паразиту и така не ти е гајле за други битно комуњарите изгубија.
Е ова се, ама обратно !!! Предавници на Македонија! За да дојдете до власт, ве пролупаа саглам!

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Е ова се, ама обратно !!! Предавници на Македонија! За да дојдете до власт, ве пролупаа саглам!
Ако биде обратно ќе ги испозатворат сите, не дека вака нема туку малку ќе се одложи, месец два. Кажи шо праиме ако не е обратно? И ти ќе лижеш кај шо си плукал?
Туку тебе не ти е срам бе? Што си гласал за педери од Халкидики бе? Абе јас те мислев јак патриот тој за педери гласал. :pos:

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Стоко, каде сум пишувал за федерализација? Ти лажго вечно ќе бидеш? Инаку, јас се залагам за федерализација.
Јас не знам кој ќе ја води полицијата, не сум партиски активен, уште помалку близок до високи функции па да знам кој ќе ја води. Или кој воопшто ќе прави влада, бе стоко една невоспитана.
Инаку, битанго една, ДУИ е во власта од 2002 г до денесе, со исклучок на 2006-2008 г. бе мрсул еден.
А за доказите ве манипулирав цело време, до изборите... така ми беше директивата, во патот до федерализација...

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Абе Мики Маус шо се прајш на Тошо , убо ти вика. Не значи дека сите шо го нејќат ваквото дпмне се за сдсм. Ако тебе ти е сеедно да седиш во тоа Пробиштип и да молиш за 100 евра плата твој проблем. Шо ќе му дајте , минимум прецедател на собрание или во подобар случај газот. Нели орелот , лавот ќе го јадеше. На крај слушавме на лентите како се договараја твојте со клетите Албанци , како близначиња. Со кој ќе прајте сега коалиција или упсс заборајв 63 пратеници има грујче :sekcza:[DOUBLEPOST=1481671319][/DOUBLEPOST]
jas od nikoj ne zavisam i nikoj ne molam:kezec:, a toa dali ke dadat pretsedatel na sobranie ke videme

Последно уредено:
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Што бидна уште нема оставка кај Црпко !!! Сеа ќе ги разгледаме нерегуларностите! Да не испадне да зголеми ВМРО пратеници! Па да славите уште поголем пораз. Со Луми и целиот педерлук у Скопје! :)

Уште те чекам комуњара.....и тие 450,000 и оставката од Црпко! Црпнат бил од Господ! А пази атеисти сте по убудеување!
Ти кажав и вчера, смени лековите, не ти делуваат овие што сега ги зимаш.

Иначе се' нешто спомнуваш педерлук...да не си бил на партиски состанок со Илче и Антонио на Халкидики во последно време?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.784
Поени од реакции
17.011
АХАХАХАХХАХАА урлам од смеење

Долга е ногата на Унгарија...ја влече веќе 4 години!
http://press24.mk/ungarija-ja-prizna-makedonija-pod-ustavno-ime
Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име.
Македонија
14.12.2016 - 11:06

сеа зајко ќе даде нота, како смеат да признават, може он ќе биде премиер и веднаш ќе ја смени и државата во кантони и името нема ни да треба да го менува...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Oд денеска и Унагарија на листата на земји кои официјално ја признаа нашата држава под уставното име.
Македонија
Оди види и на Курир и Република пишале.:pos:
Тие пред 5 години не признаа море абдал.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Македонија
Ако. Ботовскиот систем на функционирање на ку**онските медиуми убаво ни е познат. Синхронизирано „грешат“ секојдневно.

Не е лошо да се потсетиме и за „тенковски делови“ и уште некој спин и офтопик да сервираш.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.958
Оди види и на Курир и Република пишале.:pos:
Тие пред 5 години не признаа море абдал.
Они пред 5 години го пратиле писмото за признавање ама дека не било по препорачана пошта, стигнало дури денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom