- Член од
- 18 септември 2016
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 11
Cestitam! Od kad cekas za potpis,ja od 7.10 i jos nista.Ima denes potpisan ukaz noemvri 2015
Cestitam! Od kad cekas za potpis,ja od 7.10 i jos nista.Ima denes potpisan ukaz noemvri 2015
moz li da kazes od prilika brojce zorto i jas cekam za potpis 75**/2015Образувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to
toa e dosta razlicno 2013 i 2014 uste ne se iscistenio racunaj 4 god od intervju nemaat dobieno pasos, 2015 dobija nekoj, 2016 mislam oti nikoj zasega.. relativno ePosle kolku vreme od intervjuto se dobiva bugarskiot pasos?
Znaci otprilika 1 godina posle intervjuto? Fala mnoguuutoa e dosta razlicno 2013 i 2014 uste ne se iscistenio racunaj 4 god od intervju nemaat dobieno pasos, 2015 dobija nekoj, 2016 mislam oti nikoj zasega.. relativno e
ne se zamaraj taa si ja naredi pasosot go zema i u London ke bide direktorka vo bolnica, 2 dena po Brexit-ot malku bese vozbudena no pominaНе oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш мене
----------------------------------------------------Ситуацијата ми е таква што немам никакво уверение за бугарски потекло кај ниеден од семејството, а бугарски пасош ми е (единствен) спас. Чув за начин лажно крстен некој предок во бугарска ексархија. Начинот можеби да е и чисто само шпекулација. Ќе ве молам за реплика доколку знаете било каков начин за доказ на потекло. Фала
Se nadevam . Blagodaram za objasnuvanjeto BGJANA. Pozdrav.Ne, toa vreme od intervju ne go broi. Inaku zavisi od: 1.koga ti e stavena prepiskata vo zadolzitelna, 2. kaj kogo ti se padnala i 3.so sto dokumenti si. Ama gore dole site se 8-10 meseci na zadolzitelna. Ako si primetila koga si stavena na zadolzitelna, od togas broj 10 meseci. Mojata i prepiskata na uste eden clen ovde bea obrazuvani skoro vo isto vreme, no nejzinata ja stavija 2-3 nedeli podocna na zadolzitelna. I op ete ti malku docnenje. Kako i da e, ti si pri kraj da vlezes vo finalna! So sreka!
druze sto ti pisuva i jas nemav nikakvi bugarski dukumenti od 2013 samo intervju pominav i tolku eve cekam potpis od potprecedatelot pred nekoe vreme slucajno proverivСитуацијата ми е таква што немам никакво уверение за бугарски потекло кај ниеден од семејството, а бугарски пасош ми е (единствен) спас. Чув за начин лажно крстен некој предок во бугарска ексархија. Начинот можеби да е и чисто само шпекулација. Ќе ве молам за реплика доколку знаете било каков начин за доказ на потекло. Фала
druze a imas li nekakvi bugarski dukumenti dostavenoKe mi kaze li nekoj koj broj kade se pisuva pri proverka,do denes znaev deka se pisuva prvo toj noviot broj na pr 13241/2013 a dole toj sto e ckrtnat pr. 6078/2013,i celo vreme lipsvat dani mi pisuvase,se mislev deka znaci deka nedostasuvaat dok,koga deneska pravam muabet so eden decko,a inaku retko proveruvam duri i se otkazav oti ovoj ne ja brka rabotata kako so treba i mi kazuva deka greska e brojot,obratno sum go pisuval,probav gi zameniv i gledam pisuva (Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија)...Inaku imam poddadeno dok od 2013,kazete mi kako tocno se pisuva,posto mi se imase smeneto statusot i pred toa kako so pisuvav,ima li nekoja promena nesto ili so e rabotava?
Znaci pocnaaa da potpishuvaat ili?moz li da kazes od prilika brojce zorto i jas cekam za potpis 75**/2015