Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P.S. Od vecerva imam uste edna pricina da se selam od tuka. Edvaj cekam da dobijam pasos i metla. Ova ne e normalna drzava. Ziveeme vo bajki i nikako da se razbudume. Izvinete of topic e no sum maximalno revoltiran.
Исели се де, да не мислиш ќе плачеме по тебе :)
таму мед и млеко ќе ти тече ;)

Ke brois meseci od koga ti e obrazuvana prepiskata i stavena na zadolzitelna, a ne koga si imala intervju. Znaci na ako vo feb ti ja obrazuvale prepiskata i odma ja stavile na zadolzitelna , ti si samo 10-tina meseci. Vreme e da ti se smeni statusot !
A intervju vo Noemvi , toa ne se vazi :)? Jas sum brojce 14**/2016, a ima brojcina na primer 159*/2016, sto veke nekolku meseci se na finalna. Toa me buni- kako ako nivnite prepiski se obrazovani posle mojata ?
Fala Bgjana

P.S. Od vecerva imam uste edna pricina da se selam od tuka. Edvaj cekam da dobijam pasos i metla. Ova ne e normalna drzava. Ziveeme vo bajki i nikako da se razbudume. Izvinete of topic e no sum maximalno revoltiran.

Го делам мислењево. Тука и да сакаш со сето срце, нема да добиеш промени кога 430 000+ ти гласаат онака како што гласаа. До народот е.

:aplauz:Образувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to :) :aplauz:

Исели се де, да не мислиш ќе плачеме по тебе :)
таму мед и млеко ќе ти тече ;)

Не oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш мене

A intervju vo Noemvi , toa ne se vazi :)? Jas sum brojce 14**/2016, a ima brojcina na primer 159*/2016, sto veke nekolku meseci se na finalna. Toa me buni- kako ako nivnite prepiski se obrazovani posle mojata ?
Fala Bgjana
Ne, toa vreme od intervju ne go broi. Inaku zavisi od: 1.koga ti e stavena prepiskata vo zadolzitelna, 2. kaj kogo ti se padnala i 3.so sto dokumenti si. Ama gore dole site se 8-10 meseci na zadolzitelna. Ako si primetila koga si stavena na zadolzitelna, od togas broj 10 meseci. Mojata i prepiskata na uste eden clen ovde bea obrazuvani skoro vo isto vreme, no nejzinata ja stavija 2-3 nedeli podocna na zadolzitelna. I op ete ti malku docnenje. Kako i da e, ti si pri kraj da vlezes vo finalna! So sreka!

:aplauz:Образувана преписка N:****/2015/**.**2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ *** от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. - dali ova znacit deka e to to :) :aplauz:
DOKUMENTI[DOUBLEPOST=1481633501][/DOUBLEPOST]
DOKUMENTI

Не oчекувaм некoј дa плaче пo мене,oчекувaм јaс дa се смеaм. Имaм мнoгу аргументи зa тoa. Не е кoректнo спремa oстaнaтите членови да влегувaм сo тебе вo пoлемикa пoгoтoвo сo член штo е бaнирaн некoлку пати пoрaди вулгaрнoсти. Зaтoa зaoбикoли ме мене aкo имaш фрустрации се знaе каде се лечат. Ти пoсaкувaм истo тoa штo и ти ми пoсaкувaш мене
Аууу од кај јас банирана, шо се нервираш толку де што реков лошо,сигурно убаво ќе ти биде таму во странство кај и да одиш, само без нервози.

koga tie potpisan ukazot

Denes okolu 12h ,a inace sum so dikument za poteklo od dedo (tatko na majka mi ) , so sreka na site sto cekate pitpus

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom