Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се деси со 200.000 гласови од 2014?!?!
За две години да стопиш толкава разлика нешто не штима :)

Сдсм можеби...

ДПА и БЕСА ни подразно но секако се подобри од ДУИ, едноставно мораа да паднат.
Не претерувај. Доволно изненадување беше што воопшто и гласаа Албанци за СДС, отприлика 10 посто, може нешто повеќе од албанските гласови.

ДПА и БЕСА не ми се поклопуваат во твојот профил кој сакаш тука да го оставиш како впечаток на форум, затоа си ми нејасен. Добро, ДПА можеби некако, ама БЕСА па ич, со оглед на тоа од каде и за што им доаѓаат пари ( ова Албанците што зборат, не јас ).

Ако е пата пата
СЕГА Е МОМЕНТД СДСМ И ВМРО ДА СЕ СМИРАТ ПА СО 2/3 МНОЗИНСТВО ДА ГИ ПОПРАВАТ ГРЕШКИТЕ И ДА ЈА ВРАТАТ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!

Ако е пата пата
СЕГА Е МОМЕНТД СДСМ И ВМРО ДА СЕ СМИРАТ ПА СО 2/3 МНОЗИНСТВО ДА ГИ ПОПРАВАТ ГРЕШКИТЕ И ДА ЈА ВРАТАТ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!
Со ова ќе се тешите сега? :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Што се деси со 200.000 гласови од 2014?!?!
За две години да стопиш толкава разлика нешто не штима :)
ЦИА, Ватикан, Илуминати СОРОС :D

Не знам што не штима. Излегоа на виделина криминалите, уцените и све остало. И ова е за мене разочарувачки, после толку ебење на народов пак да добијат 50+ пратеници, ама ајде.

Ако е пата пата
Ова слободно можам да речам дека е најнаивниот пост досега.

Ако е пата пата
СЕГА Е МОМЕНТД СДСМ И ВМРО ДА СЕ СМИРАТ ПА СО 2/3 МНОЗИНСТВО ДА ЈА ВРАТАТ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!

Сега е моментот да оди шутка некој, до вчера баравте 63 сега да се смират.

Голем пораз за државава е секој глас даден за дпне. Родени мајки не смееа да гласаат за тие психопати, а не толкава армија, нешколувана, некултивирана багра. Гнасен народ!

Не ми се верува. Поголемиве градови станаа, кажаа НЕ за режимот, сите сакаат промени, само мојов Велес мака нема човече. Си тепа вмро како и секогаш. Ти ебам тоа градот скапан, дефинитивно живеам у најгнасниот град со најпримитивниот народ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom