- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.590
- Поени од реакции
- 5.188
Не баш, таа е збир на повеќе партии, и може да се види дека од сите градови црпи грасови, и од нив очекував повеќе.Ѕинго партија од еден човек во еден град.
Не баш, таа е збир на повеќе партии, и може да се види дека од сите градови црпи грасови, и од нив очекував повеќе.Ѕинго партија од еден човек во еден град.
Знам. Ама Села е човекот таму и толку.Не баш, таа е збир на повеќе партии, и може да се види дека од сите градови црпи грасови, и од нив очекував повеќе.
Не претерувај. Доволно изненадување беше што воопшто и гласаа Албанци за СДС, отприлика 10 посто, може нешто повеќе од албанските гласови.Сдсм можеби...
ДПА и БЕСА ни подразно но секако се подобри од ДУИ, едноставно мораа да паднат.
Со ова ќе се тешите сега?Ако е пата пата
СЕГА Е МОМЕНТД СДСМ И ВМРО ДА СЕ СМИРАТ ПА СО 2/3 МНОЗИНСТВО ДА ГИ ПОПРАВАТ ГРЕШКИТЕ И ДА ЈА ВРАТАТ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!
ЦИА, Ватикан, Илуминати СОРОСШто се деси со 200.000 гласови од 2014?!?!
За две години да стопиш толкава разлика нешто не штима
Ако е пата пата
СЕГА Е МОМЕНТД СДСМ И ВМРО ДА СЕ СМИРАТ ПА СО 2/3 МНОЗИНСТВО ДА ГИ ПОПРАВАТ ГРЕШКИТЕ И ДА ЈА ВРАТАТ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!
Ова слободно можам да речам дека е најнаивниот пост досега.Ако е пата пата
Сега е моментот да оди шутка некој, до вчера баравте 63 сега да се смират.Ако е пата пата
СЕГА Е МОМЕНТД СДСМ И ВМРО ДА СЕ СМИРАТ ПА СО 2/3 МНОЗИНСТВО ДА ЈА ВРАТАТ МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!