Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za Sentry MBA gi najdov i nema problem ama ovoj Xenu ne znam sto mu e namenata.Da pokaze koja IP e aktivna a koja ne ili?Pa nisi pratio instrukcije i materijale druga Boze Grabara
Kombo se najbolje napravi kad udjes sa admin ovlascenjima u panel sobu i lepo sve prepises od retka do retka, nesto mozes i da ostavis, recimo svoj novokreirani nalog, na mesec dana, preko toga mi malo kilavo, primete kad prave obracun.........Ok vazi gale kod nas sutra izbori radice i posle izbori nadam se ha ha.[DOUBLEPOST=1481386127][/DOUBLEPOST]
Skener ko skener sekoj vrsi rabota komboto e vazno da bide dobro.
Kombo se najbolje napravi kad udjes sa admin ovlascenjima u panel sobu i lepo sve prepises od retka do retka, nesto mozes i da ostavis, recimo svoj novokreirani nalog, na mesec dana, preko toga mi malo kilavo, primete kad prave obracun.........
daZa Sentry MBA gi najdov i nema problem ama ovoj Xenu ne znam sto mu e namenata.Da pokaze koja IP e aktivna a koja ne ili?
ja ti reko ,a tebe mrzi, idem sad ja u potragu i poslacu ti link, a ti samo da downloadasako nekoj go ima D3n1sov skener neka mi go prate na pm.
Fala
samo malo potrazis, covek ostavio narodu i narodnostimaako nekoj go ima D3n1sov skener neka mi go prate na pm.
Fala
http://www.mediafire.com/file/y48uapdeb07eyw5/Alati.rar