- Член од
- 18 декември 2012
- Мислења
- 754
- Поени од реакции
- 651
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neko je promijenio sifru za taj racun. Od sada se sifra ne moze vise mijenjati za kajgana nalog. Uzivajte
Pozdrav
moze jedna stabilna lista turskih kanala koja ce da traje malo duze?
e samo taj generator pravi liste sa token-om, pa to sto postas ne vrediSamo da vi kazam badijala go obvinuvavte deniz,za toa playlist checher si raboti super nema veze so prekinuvanje na listata.Edna lista sto mi raboti skoro 6 meseci od two-brothers.dyndns.tv si raboti super listata.Itaa na telecom srbija i e dobra aplikacija mene mi vrsi rabota a ne sum bil nikogas tamu clen.
Vikaat tie aplikacii i bile vo toa vip sekcija a gi ima nekolku app po drugi forumi,e sega koj gi stavil oni si znaat sto kako.
ne gale radi dok ne zatvoris player vlc il progdvb.e onda ako zelis pustiti listu ponovo moras praviti drugu listu.Moja tv isto radi no nemoras ovo raditi.
pa to kazem za telekomov generator, svaki prekid menja token( pa ne mozes nikom poslati listu), i moras praviti novu listu, al bolje da ne pricamo , to radi 2-3 godine, i ako sad krene prica gotovo jene gale radi dok ne zatvoris player vlc il progdvb.e onda ako zelis pustiti listu ponovo moras praviti drugu listu.Moja tv isto radi no nemoras ovo raditi.
Skener ko skener sekoj vrsi rabota komboto e vazno da bide dobro.od sutra prestaju sve vase muke ,boki i kompanija objavljuju scanere koji su dugo cuvani od ociju javnosti ,ehehe
evo da ih preduhitrim, ja objavljujem pre, ali samo deo togaod sutra prestaju sve vase muke ,boki i kompanija objavljuju scanere koji su dugo cuvani od ociju javnosti ,ehehe
A ovoj Xenu za sto e namenet?Go imam ama ne go razbiramevo da ih preduhitrim, ja objavljujem pre, ali samo deo toga
COMBO-SCANER(Wget)
panel tarama1.1
panel tarama2.1
Sentry MBA-sve verzije
Playlist Scaner by D3n1s
Panel Hacker Gold v1.1 full i 2.0
Xenu playlist checker
Proxy.Finder.Enterprise.2.5
.....................
........................
i vise no dovoljno