Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.235
Поени од реакции
957
Имам слушнато дека тоа може да се направи со Sound Forge, ако некој ја има користено таа програма нека казе дали е стварно така пошто ја немам пробано. :salut:
:nesum:
Со Adobe Audition мене ми успеа од една песна скроз да го тргнам вокалот и се израдував и после пробував на многу други ама не ми успеа :) Пробај ти со оваа!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.992
momci imam edno prasanje .,. nikoj pleer ne mi vadi prevod a na drugite kompjuteri istite filmovi imat prevod. kako da go napravam toa cudo trebali nekoja programa da instaliram .. i ako moze nekoj pleer za slusane muzika samo da ne e winamp .. fala odnapred:smir:

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Simni si FFdshow. Toa e se codeci no ima i poddrska za prikazuvanje na prevod. Ova e za DivX i slicni. Za DVD nemozam da ti pomognam.

Член од
12 јуни 2006
Мислења
96
Поени од реакции
309
Програм за водење кафич

Знае ли некој убав програм за водење кафич? Да има стандардни работи како сите овие програми што работат во дос промт по Скопските локали ама да биде на Windows. Уште ако имате да го пратите или линк :D петка ке ви пишам :D

Кој ке учини ке го праиме леш една вечер :D

Поздрав

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Не е проблем да биде под Win. А зошто да му ја мислиш дали ќе ти дојде инспекција за пиратскиот Win? Има и поинтересна работа... Сакаш под Linux?

Али.. не за петка... нити за праење леш ;)

P

Princ

Гостин
И не во посебна тема :) Темава ја спојувам со веќе постоечката "Барам програма".

Туку, тешко дека ќе најдеш програма од тој тип и ќе те прави среќен.
Ти препорачувам да отвориш тема во подфорумот за програмски јазици (или тука) и да побараш некој да ти понуди таква работа. Не за љеш. За петка може. 500 евра :)

К

*Каталонец*

Гостин
Vaka sea!
Mene mi treba programa alarm clock koj moze da zvoni i koga ce bide isklucen pc-to.slusnav deka e povrzano nesto so winamp. Za da me budi nautro za u skolo mi se rasipa saatot:pos2:. fala odnapred.
Pomagajte!:salut:

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Vaka sea!
Mene mi treba programa alarm clock koj moze da zvoni i koga ce bide isklucen pc-to.slusnav deka e povrzano nesto so winamp. Za da me budi nautro za u skolo mi se rasipa saatot:pos2:. fala odnapred.
Pomagajte!:salut:
Prosto i ednostavno.... ama treba da ti raboti kompujuterot! Scheldued Tasks od samiot windows, odberi si ja pesnata, podesi go vremeto i pusti gi zvuckite :)

Член од
18 април 2007
Мислења
372
Поени од реакции
32
Ve molam kako da napravam dvd sto e ntsc da stane pal?

koj imase problem so poraka ati2dvag.dll neka se javi ima care

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Постои ли некаква програма да го снимам она што го работам на компјутер, или некоја игра која моментално ја играм итн..?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ve molam kako da napravam dvd sto e ntsc da stane pal?
Ако се работи за игра од некоја конзола, неможеш да смениш. Ако се работи за ДВД филм, мислам дека може.

Постои ли некаква програма да го снимам она што го работам на компјутер, или некоја игра која моментално ја играм итн..?
FRAPS.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom