- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Барам програма што чита мп4 видео фајлови...
Благодарам однапред
Благодарам однапред
Со Adobe Audition мене ми успеа од една песна скроз да го тргнам вокалот и се израдував и после пробував на многу други ама не ми успеа Пробај ти со оваа!Имам слушнато дека тоа може да се направи со Sound Forge, ако некој ја има користено таа програма нека казе дали е стварно така пошто ја немам пробано. :salut:
:nesum:
Simni si FFdshow. Toa e se codeci no ima i poddrska za prikazuvanje na prevod. Ova e za DivX i slicni. Za DVD nemozam da ti pomognam.
Prosto i ednostavno.... ama treba da ti raboti kompujuterot! Scheldued Tasks od samiot windows, odberi si ja pesnata, podesi go vremeto i pusti gi zvuckiteVaka sea!
Mene mi treba programa alarm clock koj moze da zvoni i koga ce bide isklucen pc-to.slusnav deka e povrzano nesto so winamp. Za da me budi nautro za u skolo mi se rasipa saatot:pos2:. fala odnapred.
Pomagajte!:salut:
Симни Power Director и пробај, мислам дека ќе можеш да го конвертираш тоа што го сакашVe molam kako da napravam dvd sto e ntsc da stane pal?
koj imase problem so poraka ati2dvag.dll neka se javi ima care
Ако се работи за игра од некоја конзола, неможеш да смениш. Ако се работи за ДВД филм, мислам дека може.Ve molam kako da napravam dvd sto e ntsc da stane pal?
FRAPS.Постои ли некаква програма да го снимам она што го работам на компјутер, или некоја игра која моментално ја играм итн..?