RickyLFC9
Модератор
Тооо бато, фала.Имаш и обични и лути. Мене ми беа ептен лути, пиво обавезно бараа. Доколку сакаш уште повеќе лути кажи им ќе ти ги направат. Беа 150ден и 20 крилца мислам дека даваа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тооо бато, фала.Имаш и обични и лути. Мене ми беа ептен лути, пиво обавезно бараа. Доколку сакаш уште повеќе лути кажи им ќе ти ги направат. Беа 150ден и 20 крилца мислам дека даваа.
Од 150 евра нагоре инаку ако си за одело в чаршија има еден Мармара има убави одела комплет за 4000 ( сако,кошула,панталони, кравата). Истите одела ги имаш и во дуќанот во ГТЦ Мармара со цени од 100 евра па нагоре и тоа само сако и панталони.Знае некој да ми каже колку отприлка се движат цените за машки одела во Signori?
Биди малку појасен за што нема лиценца? Вообичаено се пријавува во надлежно министерство за финансии , транспорт и врски , ујп. Во зависност од дејноста.Каде можам да пријавам нелегално направена интервенција, скоро дознав дека во фирмава немаат лиценца за таа работа( од сигурни извори)...имам докази со слики со фискални сметки со се...па сакам да ми се вратат парите..па затоа ми треба информација каде да се обратам за да не излезе работава во јавност![]()
Затворена пица, перек, ѓеврек..Ме интересира овие Крофните од Хром, што друго продаваат освен крофни? На таа глупата врата кај што порачуваш барем да ставеле еден лист со цени...
Ако си по перек мораш да го пробаш. Еднаш немаше крофни и земав топол перек, поубав не сум јадел.Ме интересира овие Крофните од Хром, што друго продаваат освен крофни? На таа глупата врата кај што порачуваш барем да ставеле еден лист со цени...
И ја ќе го препорачав перекот. Башка можеш една крофна и еден перек да земеш, да си апнеш малце соленко после благото, мц мц.
27 000Знае некој да ми каже колку отприлка се движат цените за машки одела во Signori?