Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da ako je tolika lista onda stvarno osjetis na pc koliko ga optereti ali moguce je da prihvati tu velicinu govorim iz iskustava . Jbg u pocetku je bitno da se okrece i da nesto nadjes ;)
Pa makar i PC crko :D
pc sam sad kupio ubrzo dao sam nad 350eura samo kuciste ja ne bih se zaebavao tako za 2-3-5 lista zato ili sentry il hitman al za hitman nema toliko konfiguracije kao za sentry.

Дајте линк од Наша тв за VLC. На 2 листи што го имав не работи.
Jel moguće da ti kao stari član nisi dobio listu a ovi novopečeni svaki čas se zahvaljuju na listama a
uz sve to svi sad skeniraju.
Jel ovaj tražiš
hOsaGrv.jpg

Последно уредено:
Sega toa e golem poim Nasatv-mkd Nasatv-hr il Nasatv-us.ko zna sta trazi.Site listi radiokafic i drugite rabotat sto gi postiraa vo kvizot pred nekolku stranici.
Jas imam na kabelska no ima i ovde dobri tv-
Код:
http://stream.mk/?TvName=NasaTv

Последно уредено:
Jel moguće da ti kao stari član nisi dobio listu a ovi novopečeni svaki čas se zahvaljuju na listama a
uz sve to svi sad skeniraju.
Moguce je burazeru, jer su oni elita, a mi sljam. Ja sam na ovaj forum 5,6 godina i nijedan drugi forum me ne zanima, niti znam sto znace one kratenice sf i vip sto koriste, a i ne zanima me. Ove gore su isfrustrirane kurnazi, koji se kurcu sa tom sto su ukrali tudju listu i posle kopiraju te liste po sve znane i neznane forume.

Moguce je burazeru, jer su oni elita, a mi sljam. Ja sam na ovaj forum 5,6 godina i nijedan drugi forum me ne zanima, niti znam sto znace one kratenice sf i vip sto koriste, a i ne zanima me. Ove gore su isfrustrirane kurnazi, koji se kurcu sa tom sto su ukrali tudju listu i posle kopiraju te liste po sve znane i neznane forume.
Ja ne djelim liste na ovom forumu ali ću učiniti iznimku, imaš pp

Dobro vece svima imali neko neku stranicu za gledanje nase domace kanale kao pink rts klasik tv hvala lepo.

Danas sam dobre volje......:tvg:
10 kom TVVIET........
Vama poznati jako jako neki useri.......:shok2::zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom