Poslao bi ti ja, ali i moja je uništena sada nažalostci je jedan od boljih kanala ja ga imala do pre 10 dana od tada naovamo neuspeli pokasaji da se nadje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslao bi ti ja, ali i moja je uništena sada nažalostci je jedan od boljih kanala ja ga imala do pre 10 dana od tada naovamo neuspeli pokasaji da se nadje
Tissot75 inas PMPa ja sam sportski tip...
EtoTissot75 inas PM
ot 8000-12000kb/s sve ostalo e radost bednjaka.ajmo mini anketa
Ja imam combo listu od 4mb,pa zanima me koi je prosek combo liste koi koriste clanove kajgana.
dali je to do 5mb ili nad 5mb combo listu?
500 Bytes do 50 mb a mislim da je to slobodan izbor,bez uvrede ali nevidim svrhu tog pitanja ili ankete ...ajmo mini anketa
Ja imam combo listu od 4mb,pa zanima me koi je prosek combo liste koi koriste clanove kajgana.
lol ja imam combo liste od 150mbajmo mini anketa
Da ako je tolika lista onda stvarno osjetis na pc koliko ga optereti ali moguce je da prihvati tu velicinu govorim iz iskustava . Jbg u pocetku je bitno da se okrece i da nesto nadjesMislam ne e bas taka so tarana 6-7mb da ne e pola mb.dodeka go procita 6-7mb otide procesorot jabana.So toa tarana drzi pusten task manager ke vidis kolku ti se opteretuva procesorot.Ako imas i prebaruvac uklucen otide na 100 procesorot.
Sacekaj da boki77 dodje pa ga pitaj za passhttp://www.file-upload.net/download-10415614/TVViet.rar.html
Evo skripte za sve. Ali ne radi, treba neki user da se upiše?