kano
Farang
Мое мислење е дека кој и да изгуби на изборите, после нив ќе проба да направи немири. Дали Албанците пак ќе се користат во целата игра останува на нив да одлучат, али пошто одамна одлучуваат за нив можеме да го предвидиме исходот. Немири од двете страни се примарна цел ако се изгубат изборите затоа што во тоа гледаат единствена сламка спас од затвор. Со немири предизвикани од двете страни, ќе се проба да се издејствува некоја широка влада со општа амнестија, а Албанците може а и немора на мала врата да добијат двојазичност кур се тресе и што уште не, божем тоа ќе им го направи животот бајка.
Во секој случај од понеделник а може и порано очекувам пиздарии. Еве синоќа пред амбасадата на америте некој оставил сумњиво возило со траги од експлозив. Стисјакте палци да нема деновие вест дека е обиена некоја касарна или караула.
Se e toa fino samo kazi mi kakvi nemiri mislis deka moze da predizvika sdsm? So 200 sareni i ako ja zagubat podrskata od strancite koj mislis ke pravi nemiri? Mene porealno mi izgleda ako izgubi sdsm ke bide krienje po ambasadi i molenje za azil. Vmro e druga prikazna oni imaat pristap do oruzje - vojska, policija taka da moze da probaat nesto mada ne veruvam deka seuste ima budali da ginat za bilo koja partija.