Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе градов ваков го немам видено никогаш досега :eek: незнам дали вака било и претходните години за питијадиве јас прв пат се погоди да испаднам досега на главна вечер и тоа сосема случајно имав потреба, абре нема место ни за коли ни за пешаци :LOL: Коли на сите тротоари а улициве река од коли за греота ние пешаци шо бевме одиш до колите на афалтат како војници до тенк :)

Фикусот Паљурски од Водно денеска бил во Велес, а притоа никој да не разбере,.........:)

На ти реков ми рече има..И кој е убиен,и каде,и со колку куршуми и наводно и убиецот е уапсен..Нека се изјасни некој од околината на Којник..

На ти реков ми рече има..И кој е убиен,и каде,и со колку куршуми и наводно и убиецот е уапсен..Нека се изјасни некој од околината на Којник..
Сеа видов таму ама на 24 вести кажаа демек кримнална пресметка била.

Го отепале Тошо од којник.Тошо Командирот или Кравата кој како го знае.Е сега како што се случило уште е знак прашање.А дека било нешто криминално кој знае.Тошо е позната личност по чаршијата.Дечко беше топ.
Бог да го прости
Ах бре Тошо

Типов шо пукал Шуманот го викаат на прекар . . Убиен е Некој си Тоше Кравата мене не ми е познат ама се занимавал нешто со дрога . . А вчера умре Влатко Ачи шо стоеше на врата во Пјур . . . и тој си одите од предозирање . . е сеа дали има нешто поврзано во овие два случаја незнам ....

За два дена двајца ликови од Велешкото подземје отидоа Влатко Ачи и Тоше Кравата, Ачи наводно од предозираност вчера а Тоше од истрели попладнево. Без разлика какви луѓе беа ке ги паметиме како дел од историјата на Велес и како наши сограѓани нека им е лесна земјата и бог да ги прости.

Дајте бе некоја слика да ги видам кој се вака не ми текнува

Имам чуено за еден Шуман шо живее одма под гробиштата кај Пантеле. Незнам дали за истиот се работи.
Од каква предозираност умрел Ачи, зар он не беше бодибилдер и вежбаше?
И шо ми текна, шо се деси со тој пред неколку години од кај потокот што наводно исчезна Опашот ми се чини дека го викаа? Дали му се најде трага и глас?

Дајте бе некоја слика да ги видам кој се вака не ми текнува
Овде на последната страна имаш од Ачи слика а од Тоше веке и плакати има.
http://forum.kajgana.com/threads/Криминалци-и-криминални-групи-во-МК.78505/page-44#post-7910886[DOUBLEPOST=1481146519][/DOUBLEPOST]
Имам чуено за еден Шуман шо живее одма под гробиштата кај Пантеле. Незнам дали за истиот се работи.
Од каква предозираност умрел Ачи, зар он не беше бодибилдер и вежбаше?
И шо ми текна, шо се деси со тој пред неколку години од кај потокот што наводно исчезна Опашот ми се чини дека го викаа? Дали му се најде трага и глас?
Од Црна Џамија бил опашот мислам не го најдоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom