- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Има некој кој ќе успее да ми најде драјвер за веб камера Самсунг pleomax PWC-4000, Зелено се знае дека ќе добие оној кој ќе ми најде ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
http://evilshare.com/360764d2-b911-102a-9309-00a0c993e9d6 :smir:Има некој кој ќе успее да ми најде драјвер за веб камера Самсунг pleomax PWC-4000, Зелено се знае дека ќе добие оној кој ќе ми најде![]()
Јас барам линк за Windows Vista, ако некој ја симнал од Интернет и ја инсталирал па била во ред (без вируси и сл.).
Испратено.:salut:Ми треба Total Video Converter, по можност целосна верзија. Ако има некој, нека ми прати линк по пп
Јас користам AltDVB и ProgDVB со регистриран mpeg elecard, сега за сега нема подоброe daj kazete nekoe programce za gledanje satelitski programi.ovaa jlc's ja imam ama nekako slabo nesto vrsi rabota daj ako znae nekoj neka mi kaze.poz fala
dali nekoj moze da mi najde translator makedonsko-angliski(i obratno)
itno mi e
pa drugar kako funkcionirat ovie programi nikako da otvoram eden program so e fintata.?Јас користам AltDVB и ProgDVB со регистриран mpeg elecard, сега за сега нема подобро![]()
Ти како сакаш , да бапнеш цел текст и да ти даде превод од Мак - Анг , така ? Е тоа незнам пробај на Гугле , гарант нешто ке се најде . Ај ако најдам и јас нешто ке постирам , зш и мене ми треба вакво нешто.:wink:da ama tamu e za eden zbor .... mi treba za pogolem tekst :nesum:
ТукаКај да симнам адобе ридер (free) нормално