G
grande-juve
Гостин
ќе се репризира со уживање .. од овој филм е лигавиот римејк со Хенкс и Мег Рајан
Последно уредено од модератор:
Хахаха, не го очекував ова. Значи не сум бил единствен!Умеѓувреме го изгледав ince upon a time in the west и сите кои сакаат да се расправаме нека ме пингнат. Еден од најпреценетите филмови. oh my god those long fucking stares ko u bela tarr film da se. Umrev od dosada... 3 saata coece. Pisi zlate 2 od 5.
Κој шиρи таκви дезинфоρмации?Добив информација дека филмов е гејски.
Сега ќе се обидам да го гледам.
Едноставно не можам со зборови да доловам колку сакав истово до точка да го пишам.Морам да напоменам дека такво театрално глумење почнува да ми засметува бидејќи сме во различна ера каде има глума за која не ни се сомневаш дека е на филм. Различни времиња е проблемот, ама таквата глума ми е веќе само за во театар.
Апсолутно со ништо не се согласувамThe Shop Around the Corner
Е за ова највеќе се вратив. На душа ми стоеше. Ако сака некој и ќе се караме за овој филм.
Никогаш не би одбрала ваков дебилизам од филм за да ги приближам луѓето до старите филмови. Кој ќе гледа пак после ова нешто стар филм? Како да се собрале богати дечишта без талент и платиле некој познат глумец и направиле филм. Кутар Џејмс Стјуарт, од какви феноменални улоги заминал оној со кривите нозе да го глуми. А тоа па тоа со нозете. Врв на дебилизмите во филмот. Таа не знаеше како изгледа се заљуби во него, сега демек нозете и сметале ако му биле криви. А таа ако не знаеше да глуми.. Па на гранде слатко му било пахаха.
Глумата и мене ми сметаше, што беше она лигавење. Како да чекаа аплауз после секое зборење.
Ништо не ми беше смешно, ни во еден момент не уживав, ништо не беше ни слатко ни убаво. Она беше срам за старите филмови, ептен во погрешно светло ги прикажува. 5/10