HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
А што е она на некои карти под мана бројката?

Во Gadzetan има 3 факции. Секоја факција се состои од 3 класи. Знакчето на факцијата на картата означува кои 3 класи можат да ја користат таа карта.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Hearthstone_Screenshot_11_23_16_22_17_40.png

Заборавив вчера да пишам...

636154130737564412.png

Коментари за картава? :icon_mrgr:
Конечно нешто стварно јако (y)
Прејака карта.Од сите досега прикажани карти оваа мислам дека е на прво место.Кошта само 1 мана а има страшно јак и безконечен ефект.Jade Golem Друид со сигурност ќе биде top tier дек.

Конечно нешто стварно јако (y)
Прејака карта.Од сите досега прикажани карти оваа мислам дека е на прво место.Кошта само 1 мана а има страшно јак и безконечен ефект.Jade Golem Друид со сигурност ќе биде top tier дек.
Мене ме плаши искрено :D
Пак на крај може да испадне никој да не ја игра, ама некако потенцијалот е огромен. Во било каков друид дек да ставиш една копија, и тешко дека ќе изгубиш против контрол декови. Не знам што размислувале кога ја правеле, и како ја тестирале, ама многу ми е чудно ваква карта што извадија.

Мене ме плаши искрено :D
Пак на крај може да испадне никој да не ја игра, ама некако потенцијалот е огромен. Во било каков друид дек да ставиш една копија, и тешко дека ќе изгубиш против контрол декови. Не знам што размислувале кога ја правеле, и како ја тестирале, ама многу ми е чудно ваква карта што извадија.
За оваа карта ќе има комбо некое или може да се имплементира у некој контрол, па да замара со фатиг до бескрај.

Hearthstone Screenshot 11-24-16 07.43.19.png

Со N'zoth Paladin :D Имав среќа хиловите што ми се паднаа, со коњите се излечив 9 и 16 со спелот тој. Ме утепа од мавање со Bow, еден куп сикрети изигра.

Изненадија со рилис дејт, на 1ви излага :D

Сите нови карти:
http://www.hearthpwn.com/news/2035-gadgetzan-card-reveal-live-stream-watch-and-follow
Пак мене нешто не ми е јасно. Тука на линков што си го ставил има некои си 40+ карти, а ги нема тие од погоре. Само овие карти тука на линков ќе ги има во експанзијава?

Пак мене нешто не ми е јасно. Тука на линков што си го ставил има некои си 40+ карти, а ги нема тие од погоре. Само овие карти тука на линков ќе ги има во експанзијава?
Не бе, тие се само тие денес што ги објавија на стримот :D
132 карти си има сетот, еве ги сите класа по класа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Џејд Голем дековите барем на стрим изгледаа застрашувачки броукен... Се надевам нема стварно така да испаднат. Иако, можда агро декови би можеле да ги средат додека да го пораснат големот. Ама па тоа би значело дека пак ќе има агро мета :oops:

• Join the Goons - Win 3 games as a Hunter, Paladin, or Warrior.
    • Rewards 2 Mean Streets of Gadgetzan Packs
  • Join the Jade Lotus - Win 3 games as a Druid, Rogue, or Shaman.
  • Join the Kabal - Win 3 games as a Mage, Priest, or Warlock.
  • Wise Beyond Your Years - Reach Legend 1,000,000 times. o_O
    • Rewards 1 Gold
  • A Job for Ya' - Destroy 100,000 minions. o_O
    • Rewards 1 Gold
6 free packs :aplauz:

• Join the Goons - Win 3 games as a Hunter, Paladin, or Warrior.
  • Join the Jade Lotus - Win 3 games as a Druid, Rogue, or Shaman.
  • Join the Kabal - Win 3 games as a Mage, Priest, or Warlock.
  • Wise Beyond Your Years - Reach Legend 1,000,000 times. o_O
    • Rewards 1 Gold
  • A Job for Ya' - Destroy 100,000 minions. o_O
    • Rewards 1 Gold
6 free packs :aplauz:
Што бе 1 голд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom