А што е она на некои карти под мана бројката?
Во Gadzetan има 3 факции. Секоја факција се состои од 3 класи. Знакчето на факцијата на картата означува кои 3 класи можат да ја користат таа карта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е она на некои карти под мана бројката?
Конечно нешто стварно јакоЗаборавив вчера да пишам...
![]()
Коментари за картава?![]()
Мене ме плаши искреноКонечно нешто стварно јако
Прејака карта.Од сите досега прикажани карти оваа мислам дека е на прво место.Кошта само 1 мана а има страшно јак и безконечен ефект.Jade Golem Друид со сигурност ќе биде top tier дек.
За оваа карта ќе има комбо некое или може да се имплементира у некој контрол, па да замара со фатиг до бескрај.Мене ме плаши искрено
Пак на крај може да испадне никој да не ја игра, ама некако потенцијалот е огромен. Во било каков друид дек да ставиш една копија, и тешко дека ќе изгубиш против контрол декови. Не знам што размислувале кога ја правеле, и како ја тестирале, ама многу ми е чудно ваква карта што извадија.
Пак мене нешто не ми е јасно. Тука на линков што си го ставил има некои си 40+ карти, а ги нема тие од погоре. Само овие карти тука на линков ќе ги има во експанзијава?Изненадија со рилис дејт, на 1ви излага
Сите нови карти:
http://www.hearthpwn.com/news/2035-gadgetzan-card-reveal-live-stream-watch-and-follow
Не бе, тие се само тие денес што ги објавија на стримотПак мене нешто не ми е јасно. Тука на линков што си го ставил има некои си 40+ карти, а ги нема тие од погоре. Само овие карти тука на линков ќе ги има во експанзијава?
Е сеа веќе има смисла.Не бе, тие се само тие денес што ги објавија на стримот
132 карти си има сетот, еве ги сите класа по класа.
Што бе 1 голд?6 free packs
- Join the Goons - Win 3 games as a Hunter, Paladin, or Warrior.
- Rewards 2 Mean Streets of Gadgetzan Packs
- Join the Jade Lotus - Win 3 games as a Druid, Rogue, or Shaman.
- Join the Kabal - Win 3 games as a Mage, Priest, or Warlock.
- Wise Beyond Your Years - Reach Legend 1,000,000 times.
- Rewards 1 Gold
- A Job for Ya' - Destroy 100,000 minions.
- Rewards 1 Gold
![]()