- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
После се, ова е форум, на кој сите имаме право на свое мислење, ако јас го сфатив како навреда, а ти го тврдиш спротивното, тогаш јас длабоко ти се извинувам.а ти научи се прво да поделиш и разделиш што е навреда а што сарказам!!! и ни нај малку не ми е цел да на тебе ти го мењам мислењето...јас си кажав свое мислење на јвен форум... тоа што тебе те квотирав, е затоа што моето мислење беше тесно поврзано со твоето без цел да бидеш навреден, повреден или омаловажен а уште помалку да те натерам тебе да мислиш поинаку... можеш ти да дубиш на глава дека си навреден ама реално можеш само да измислуваш или замислуваш...
Кога пишуваме мислење, со цел да помогнеме еден на друг, и да осознаеме информација повеќе за она што не интересира и опкружува во секојдневниот живот, треба да пишуваме со факти, односно однапред проверена работа.
Јас културно ти кажав дека qingqi-то вози машина од Suzuki, а ти саркастично ми одговори, без да знаеш што е вистината.
Еве, ако го имаш моторот, провери на десната страна од карбураторот дека пишува Made In Japan.