Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Вчера во кафич порта џез во Битола машко и женско на телефон вртеа и читаја кајгана форум, гужва беше малку ми беше нелагодно да упаднам, некои форумџии беа или? :D

D

Daedalus

Гостин
Постои еден профил на луѓе од кои ми се гади и знаат повремено да ме разочараат многу грдо. Тоа се луѓе коишто пробуваат да спуштат некој пријател пред некој друг за којшто имаат високо мислење само за да му се улижуваат на истиот, дали со тоа што ќе издадат нешто што пријателот им го кажал у доверба или ќе пробат да го понижат на друг начин.
Тие луѓе се тешки патетики и чист очај.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Драга,

Би посакал да можам во секој момент да имам сила да заборавам на личности или случки од минатото кои сепак се голем товар. Некако како да ја газат самодовербата. Се повеќе се разочарувам од себеси, како да немам сила и желба да чекорам здраво кон тоа што сум го наумил. И се повеќе размислувам за напуштање на државата...Мојата фамилија е надвор од оваа вукојебина додека јас одлучив овде да се образувам, но полека почнувам да се каам.

Поздрав до сите долги и непреспиени ноќи.

Инаку, во позадина си врти новиот албум на Дивизија, Стереотип.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
Срцка,
решив од денеска да го започнам мојот предизборен молк на темите за политика, ќе делам мудрости само на останати теми, се разбира сега ќе реплицирам на сите да не останам покусо.:P

Исто така започнувам со учење на нов јазик, си инсталирав тоа што ми треба и се надевам за пред нова година ќе имам некој сериозен финален продукт, сега немој да си мислеш дека останатите ги знам, но во овој во моментот е најкористен или ќе биде најкористен.:kafence:

Тоа е ново сега за сега, па ако има нешто друго ќе ти се пофалам;)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.670
Никогаш, ама никогаш нема да ги сватам жениве што во еден момент се најдобри другарки, сонциња, срциња, бакнување во образчиња, "mwa maco, top si"... а одма во друг момент за најбаналната работа во светот се претворуваат во најголемите непријателки на цел свет, го активираат оноа "Bitch mode: ON!!!", почнуваат да превртуваат очи, да се оговараат позади грб, гледаат што повеќе да си наштетат една на друга... значи за НАЈ-БА-НАЛ-НА-ТА глупост ќе си замерат, и очи ќе си извадат.

Why? What? How? :toe:

Ај да не речат жениве дека ептен го дрвам, сакам вооедно да ја поздравам најдобрата секретарка што сум ја сретнал било кога... срцка бе, можеш да и досаѓаш до 101 и назад, пак ќе те услужи со насмевка на лицето, ќе се нашали и нема да ти замери... Да бев женско досега 100 пати ќе ме отераше во три си лепе пичке материне :LOL:... се шалам де, едноставно такви лица ти го прават денот поубав. Алал да и се парите што ги зема, ќе повторам баш е срцка :love:

Позз до нејзе

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
''Според новиот закон, во случај на силување малолетно лице сторителот нема да се казни ако се ожени со жртвата. Исто така, ако законот стапи во сила, илјадници силувачи ќе бидат ослободени од казна.''

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Денес се празнува Св. Архангел Михаил!
Нека ни е за многу години празникот и нека не штити светецот од лошо и нека ни дава само добро!
Честит именден и честито слава на сите оние кои го празнуваат овој ден!

:)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
И ти викам Кајгано,
Му викам:Господе, ак постојш фрли бомба и рокни ја во градов, да подзачистиш.Еф ние ќојме колатерална штета, демек помодерни...

`

Последно уредено:
Член од
29 декември 2012
Мислења
275
Поени од реакции
480
10 работи по што ќе ја памтам 2016 година.
1.Полнолетството на Анастасија
2.Сендвичите и контра сендвичите
3.Убиството на српската пеачка Јелена
4.Ким кардашијан беше ограбена by nig*as in paris
5.Иницијативата за Џани да настапи на EXIT 2017
6.Мегахитот на Лукас "Волиш ли ме "
7.Брат поезијата на Таневски
8.Обидот за убиство на министерот Диме
9.Среќното извлекување за фамилија Талевски во стобиранка
10.Бон бон јакни ..

Kajgana Shop

На врв Bottom