LordDragonII
Dr.Strangelove
По 10литра.... знаеш, имам мини фабрика доле у подрум и посебен соковод, па од чешма си конзумирам .....
Не е убаво до толку, ќе се предозираш со витамин Ц и после ќе си портокалов ко бонбона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По 10литра.... знаеш, имам мини фабрика доле у подрум и посебен соковод, па од чешма си конзумирам .....
Ајде еден совет, ако може.
Имам една тегла мед помешано со ѓумбир во прав,и сум го заборавила.Сега го најдов,вака не гледам дека е расипан,ама сепак е правен пред 2-3 години.
Можам ли да го конзумирам?
не,немам.А и тој ѓумбир беше купен од продавница за здрава храна.Зборот ми беше дали има нешто од стоење,медот не се расипува,па мислам дека и ѓумбирот е траен,посебно во правФрлај. Купи си нов ѓумбир, гледај да биде од некој хелт фуд стор, не од обична продавница. Ако немаш, купи витамин ц во прав, не таблети, и конзумирај по 2 грама на ден, во поделени дози, со малце лимон исцеден во водата, и пиј повеќе вода генерално.
Имаш ли проблеми со дигестивен систем?
не,немам.А и тој ѓумбир беше купен од продавница за здрава храна.Зборот ми беше дали има нешто од стоење,медот не се расипува,па мислам дека и ѓумбирот е траен,посебно во прав
Дали некој користел поленови зрнца
http://mojportal.mk/polen
и како се користи (дали се грицка така во знца, дали се раствара во нешто..?
Малце сум настинат па сакам да пробам. Сега ставив мала лажичка во малку вода, гледам се раствораат.Немам користено. Сакаш да појачаш имунитет, или да третираш нешто?
Малце сум настинат па сакам да пробам. Сега ставив мала лажичка во малку вода, гледам се раствораат.
слушав во Охрид муабет мешу маж и жена срби, ама и дваајцата јадат лук...жената му се жали на сопругот дека смрди на лук, тој кога јаде мирисот гоа од длабина на желуднкот излегуваауф бе... тешко женска со тебе...
саве све само лук и кромид неможам да сварам....
имунитет: чај од хибискус, лимон и ладно пепси