- Член од
- 18 септември 2016
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 11
Ja cekam potpis od 7.10.2016, nesto su usporili radnju izgledaJas cekam od 17.10.2016 seuste nisto. Dosega praksata pokazuvase 35 dena pa ke videme za brzo ke dadam info.
Ja cekam potpis od 7.10.2016, nesto su usporili radnju izgledaJas cekam od 17.10.2016 seuste nisto. Dosega praksata pokazuvase 35 dena pa ke videme za brzo ke dadam info.
Imase ovde mnogu clenovi koi prijavija deka ukazot mu e potpisan za mesec i 10 dena za mesec i 5 dena tuka se dvizese statitistikata. Zosto e zakoceno ne znam, iako gledam deka administracijata raboti, stranata se apdejtuva i eve ima i odobren ukaz denes. Se nadevam ke pustat za brzo.Ja cekam potpis od 7.10.2016, nesto su usporili radnju izgleda
Pa do sad je tako bilo, mesec do mesec i po. Ja cekam mesec i 10 dana, tako da je to i dalje u tim granicama, ocekujem u toku nedelje potpis, pa posle i vi da dodjete na redImase ovde mnogu clenovi koi prijavija deka ukazot mu e potpisan za mesec i 10 dena za mesec i 5 dena tuka se dvizese statitistikata. Zosto e zakoceno ne znam, iako gledam deka administracijata raboti, stranata se apdejtuva i eve ima i odobren ukaz denes. Se nadevam ke pustat za brzo.
A koj broj na prepiska si ?Pa do sad je tako bilo, mesec do mesec i po. Ja cekam mesec i 10 dana, tako da je to i dalje u tim granicama, ocekujem u toku nedelje potpis, pa posle i vi da dodjete na red
Aj ako sakas potocno napisi kolku vreme ti odzede od koga podnese pa se do odobren ukaz, i sto dokumenti imase odneseno.Denes odobren ukas intetvju noemvri 2015
ama stranata sekogas navecer ne im rabotiMnogu se raduvam koga stranata ne raboti kako sega ke ima noviniiii
Ja, moj brat i ujak smo zajedno predavali, brojevi su nam 11***/2013, i oni isto cekaju potpis.A koj broj na prepiska si ?
Vo centaro e. Od avtobuskata 2 -3 km. Ojdi so taksi.Dobro kako da dojdam do opstina Sredec bil nekoj so avtobus do tamu ?? metro mi kazaa deka nema do tamu vie kako se snaodjavte onie sto se bez posrednik gi prasuvam
зависи каде се наоѓаш во градот, ако си во центарот е многу блиску, значи од Света Недела црквата одиш само право по улицата што носи до паркот пред театарот Иван Вазов, и ќе видиш веднаш пред да дојдеш до паркот има една улица Леге... е по улицата вртиш десно и таму ќе видиш Реон Средец си пишува, се качуваш на првиот спрат... само не сум сигурен дали мислиш за Средец или за Слатина каде што треба да се слика, ако сакаш да стигнеш до Слатина треба со 20 или 23 трамвај, точната станица каде треба да се симнеш не ми текнува ама ќе видиш кога трамвајот ќе стигне на булеварот Шипченски проход, 67 број ќе бараш, не е тешко да се снајдеш кога ќе стигнеш на Шипченски проход[DOUBLEPOST=1479462960][/DOUBLEPOST]Dobro kako da dojdam do opstina Sredec bil nekoj so avtobus do tamu ?? metro mi kazaa deka nema do tamu vie kako se snaodjavte onie sto se bez posrednik gi prasuvam
зависи каде се наоѓаш во градот, ако си во центарот е многу блиску, значи од Света Недела црквата одиш само право по улицата што носи до паркот пред театарот Иван Вазов, и ќе видиш веднаш пред да дојдеш до паркот има една улица Леге... е по улицата вртиш десно и таму ќе видиш Реон Средец си пишува, се качуваш на првиот спрат... само не сум сигурен дали мислиш за Средец или за Слатина каде што треба да се слика, ако сакаш да стигнеш до Слатина треба со 20 или 23 трамвај, точната станица каде треба да се симнеш не ми текнува ама ќе видиш кога трамвајот ќе стигне на булеварот Шипченски проход, 67 број ќе бараш, не е тешко да се снајдеш кога ќе стигнеш на Шипченски проходDobro kako da dojdam do opstina Sredec bil nekoj so avtobus do tamu ?? metro mi kazaa deka nema do tamu vie kako se snaodjavte onie sto se bez posrednik gi prasuvam
najozbilno ,ili se zezas?Nema zosto da se sekirate se ke bide vo red nema da ima nikakov zastoj za procedurata za pasosi od sigurni izvori.
Najozbilno se slusnav so luge koi se najdobro upateni i mi kazaa deka nema da ima zastoj i se ke si tece vo procedura kako do sega.najozbilno ,ili se zezas?