Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
CSKA хендикеп полувреме. Карсијака 1. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАаааааааааааааа :place:

Мареј мамицата мамина да ти ебам слепец еден да се повредиш да дајт господ .. го играм сингл со 30е на -4.5 и се што требаше во третиов сет на 5-2 да го земе неговиот сервис ама зошто да е така лесно кога може да го изгуби слепецов да не може на последен гем да одсервира еден добар сервис копиле гнасно. Не го сакам на Џокович ама ќе навивам за него на турниров .

Daj ako mozi nekoj ponuda Nba od Sportlife ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мареј мамицата мамина да ти ебам слепец еден да се повредиш да дајт господ .. го играм сингл со 30е на -4.5 и се што требаше во третиов сет на 5-2 да го земе неговиот сервис ама зошто да е така лесно кога може да го изгуби слепецов да не може на последен гем да одсервира еден добар сервис копиле гнасно. Не го сакам на Џокович ама ќе навивам за него на турниров .
А покасно на 5-4, лагано со 0 си зема. Ова е ебење во здрав мозок. Ме прегоре и мене, на многу поголема уплата.

А покасно на 5-4, лагано со 0 си зема. Ова е ебење во здрав мозок. Ме прегоре и мене, на многу поголема уплата.
Знаев дека ќе направи така идиотот дека ќе го изгуби почнав да го пцујам уште на 0-30 ..[DOUBLEPOST=1479319289][/DOUBLEPOST]За вечер од играчиве Шарич 10.5 + Ембид нема да игра , Окафор ќе игра со лимитирана минутажа 24минути Шарич е стандарден кај Филаделфија па ќе мора тој да повлече .
Џеј Џеј Бареа 17.5 - ова треба да е поклон се враќа кај Далас првиот плеј Дерон Вилиамс вечерва што значи Бареа ќе почне најверојатно од клупа денес .[DOUBLEPOST=1479320780][/DOUBLEPOST]Киелце барабиве 2 -1.5 прво ги пуштам сингл и од 3-6 губат 10-7 ејј факинг загреб им прави 7-1 серија

Последно уредено:
Ајде бе Клајбрн уште 4 поена ти ебам Вил Смит фризурата.

Oklahoma - Houston 221.5+
Lowry 18.5 -

Има ли шанси или да го фрлам ливчето уште сега?
И двете грешка ми ги уплатиле, Lowry го имав + се враќам дома гледам -

Хербер-Маху број еден играчи све ви ебам од сите ќе изгубите кои аматери еј :facepalm:
Oklahoma - Houston 221.5+
Lowry 18.5 -

Има ли шанси или да го фрлам ливчето уште сега?
И двете грешка ми ги уплатиле, Lowry го имав + се враќам дома гледам -
Па што да не, би рекол има шанса не е за фрлање секако

Денес потоп ми се дешава .. прво тоа копилето Мареј , после тие идиотите киелце на полувреме да тепаат со 2 разлика и сега на тикет со кошаркари ме заеба Принцезис 2 пати шутна само во второ полувреме само 2 поена даде вкупно 7 ..го имав на тикет со Хигинс , Гулер плусеви двајцата во 1/2 влегоја Јанкунас - влезе и тој на граница и Мотум + со 100 за 2100 ..кога не иде не иде. Се мислам сега дали да уплаќам за НБА како тргна денов нема шанси да сум добитен вечерва.

Први носители аут уште у групна фаза бе..2 пати брејк предност...двојна сервис грешка прават во клучен момент...па не се нормални бе..

Odigrano nesto nabrzina ..
Wall 22.5-
Retrikcija na minuti ..bar taka se najavuva.
Westbeast 32.5+
Brada 30.5+
Lowry 18.5+ uleta namesto CrniGrk +

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom