Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно![DOUBLEPOST=1479121745][/DOUBLEPOST]@Институт кај е и шо се дешава со Дамјан.

Има ли шушкање за нов тренер?

Да се потпише Дамјан сега на полусезона ќе биде можеби најпаметниот потег оваа година. Малкумина знаат дека лани после 0-1 со Куманово, Дамјан беше „виновникот“ што екипата се крена и ја освои титулата.

А за тренер немам никакво инфо уште, не знам што се планира. Реално би било да дојде некој кој што има авторитет, затоа што на секоја утакмица примаме 95+ поени што е трагично. Индивидуално МЗТ има добра екипа, проблемот лежи на друго место очигледно

Дамјан може да се потпише уште сега но договор да биде и за следната сезона,иначе според мене не требаше да се бркаат Томас и Мејси туку само да се донесе нов тренер со авторитет[DOUBLEPOST=1479123961][/DOUBLEPOST]Иначе ја би за Ацо Тодоров и здравје наредна сезона до ф4 :D

Да се потпише Дамјан сега на полусезона ќе биде можеби најпаметниот потег оваа година. Малкумина знаат дека лани после 0-1 со Куманово, Дамјан беше „виновникот“ што екипата се крена и ја освои титулата.

А за тренер немам никакво инфо уште, не знам што се планира. Реално би било да дојде некој кој што има авторитет, затоа што на секоја утакмица примаме 95+ поени што е трагично. Индивидуално МЗТ има добра екипа, проблемот лежи на друго место очигледно
Фала за одговорот.Се согласувам со тебе.Дамјан и кога не давал многу поени,и кога не му одело,секогаш се ангажирал максимум.Нема лидер екипава.На Јуре не му се замара.Го одработува тоа за што е платен.Синовец е ептен ван форма за да потегне.Дреновац не може да се оправи никако пд повредата.Видое мора да си оди според мене! под итно![DOUBLEPOST=1479127101][/DOUBLEPOST]
Дамјан може да се потпише уште сега но договор да биде и за следната сезона,иначе според мене не требаше да се бркаат Томас и Мејси туку само да се донесе нов тренер со авторитет[DOUBLEPOST=1479123961][/DOUBLEPOST]Иначе ја би за Ацо Тодоров и здравје наредна сезона до ф4 :D
Па незнам за Ацо и не баш некој авторитет он.Алеш Пипан!? maybe?

http://ekipa.mk/alek-jonchevski-pred-zaminuvane-od-mzt-skopje/ AJT

http://ekipa.mk/kozhuv-pred-potpis-so-kosharkar-na-mzt-skopje/

Ете колку МЗТ се грижи и води сметка за млади македонските играчи
Мамицата .... гзот само за пари им е раширен .
А па јакиот и надежен играч го даваат. :D
Нека иде слободно, ништо не прави во МЗТ како и да е.

До кога ќе отсуствува Клоф?

А па јакиот и надежен играч го даваат. :D
Нека иде слободно, ништо не прави во МЗТ како и да е.

До кога ќе отсуствува Клоф?
Абе не е некој играч ама има надеж ако му се даде некоја минута + , барем е наш човек а тука сме дефицитарни , двајца без тројца македонци се во тимот ,. а што ќар па до сега од Циганиве ?? и така и така се тутурутки :) дрва неделкани

Абе не е некој играч ама има надеж ако му се даде некоја минута + , барем е наш човек а тука сме дефицитарни , двајца без тројца македонци се во тимот ,. а што ќар па до сега од Циганиве ?? и така и така се тутурутки :) дрва неделкани
Ma nema nisto od Patak veruvaj. Mislam, nemam nisto protiv deckoto, ama ednostavno ne e dovolno kvaliteten. Zaostanuva vo nekoi osnovni segmenti na igrata, sekoe trganje mu e cekori, sutot kriminal, edino e fizicki jak.

Па реално Књазев е најдобра опција ![DOUBLEPOST=1479143827][/DOUBLEPOST]Глупи коњи! Одма послем Рајковиќ требаше тренер да донесат! Вака ем сезона промашена,ем Алек го изгореа,ем млади наши кошаркари,исто така!Муви без глави!

Последно уредено:
Нов тренер барале со долгорочна визија:pos:

Књазев човече . Незнам што да кажам освен има ли пилот во авионов освен гомново од газда . Дај бе нека изгубат на избори да се тргне ваљда од клубов се му ебам . Незнам ако веќе носат би сакал Тодоров пак или Зоран Мартич прочитав негде го отпуштиле пред некое време ако не сум видел погрешка .

Зоран Мартич , мислам дека би бил добро решение . али незнам колкави се шансите било кој подобар тренер сега да дојде во ваква ситуација и да ги вади од гомна .( мада ако пљукнат добра паричка -се е можно )
Пипан не доаѓа во предвид - до курца и од него иди ми дојди ми .

Наводно новиот тренер ќе имал одврзани раце и главна задача ќе му било секако покрај двојна круна да направи селекција за наредна сезона најверојатно со уште поголем буџет иако не верувам избори има сега па се трескаат според мене од наредна сезона имаме нова управа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom