Диме Спасов локални јебо

M

Moon Child

Гостин
Од ЈБТ е девојкава, 91 генерација, една година постара од мене беше.
Цел живот во УМС е. Не ме чуди потегов, сака да напредува девојката во кариерата.
@Ilumious конечно да те тагнам, не беше ти истата генерација во ЈБТ ?
Дај инфо од прва рака за сопатничкава :D[DOUBLEPOST=1478646444][/DOUBLEPOST]
Од ЈБТ е девојкава, 91 генерација, една година постара од мене беше.
Цел живот во УМС е. Не ме чуди потегов, сака да напредува девојката во кариерата.
Дај инфо од прва рака за сопатничкава :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај инфо од прва рака за сопатничкава :D[DOUBLEPOST=1478646444][/DOUBLEPOST]
Дај инфо од прва рака за сопатничкава :D
Пишав веќе сто пати по темиве, во мојата генерација беше во ЈБТ, затоа велам дека е 1991/1992 :)

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Тука сум де не се секирајте, човек да не можи на слава да оди.
А да утре сум на именден така да не си прајте филмој џабе.

Ти прв ке научиш, уствари втор
Море мочле кај си, нели беше многу силен, кај си сега? Имаме нерешено прашање!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Море му окарал фамилија,небаре ќе го стори тоа.
Па овој ќе се тепал,бреее[DOUBLEPOST=1478964466][/DOUBLEPOST]Ве нема никаде и нема тема да јадете гомна за синоќешната сообраќајка на јебозовната беровчанка царовска ама затоа за сообраќајката на диме изедовте бесконечно многу гоммна

Последно уредено:

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Си ја гледам јас мојата работа ама неможам да се воздржаам а да не коментирам мислења на плачковци.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.993
Ве нема никаде и нема тема да јадете гомна за синоќешната сообраќајка на јебозовната беровчанка царовска ама затоа за сообраќајката на диме изедовте бесконечно многу гоммна
Koja e па таа? Сигурно некоја од СДСМ што после сообраќајката во службено возило со швалерот у никое време, им избега на џандарите, а потоа испрати партиски полтрон за сума од 10.000 да се пријави место неа. Истата веројатно дала три различни изјави за полицијата.
За таква некоја станува збор?
Или можеби е пеачка која на Заев му пее на уво во нејзиниот ресторан?

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Си ја гледам јас мојата работа ама неможам да се воздржаам а да не коментирам мислења на плачковци.
Ти најдобро да се воздржиш од логирање на форумов

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Значи ти незасегнат не можиш да се воздржиш, а јас треба да се воздржам.
Бркај си работа, изгубен ти е осетот за да разбираш здраворазумност, а да не зборуваме за чојство.

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ти најдобро да се воздржиш од логирање на форумов

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ти ке ми кажеш што да правам.
Ако нејќеш да ме читаш,игнорирај ме,а ако не знаеш како има многу доброволци што со големо задоволкство ќе ти објаснат!

S

silmarillion

Гостин
Море му окарал фамилија,небаре ќе го стори тоа.
Па овој ќе се тепал,бреее[DOUBLEPOST=1478964466][/DOUBLEPOST]Ве нема никаде и нема тема да јадете гомна за синоќешната сообраќајка на јебозовната беровчанка царовска ама затоа за сообраќајката на диме изедовте бесконечно многу гоммна
Нејзе ја акнал некој со 3.1 алкохол.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.861
Поени од реакции
17.100
Koja e па таа? Сигурно некоја од СДСМ што после сообраќајката во службено возило со швалерот у никое време, им избега на џандарите, а потоа испрати партиски полтрон за сума од 10.000 да се пријави место неа. Истата веројатно дала три различни изјави за полицијата.
За таква некоја станува збор?
Или можеби е пеачка која на Заев му пее на уво во нејзиниот ресторан?
ова е онаа што ветува 6000мкд социјална помош за индивидуален невработен или 12000мкд социјална помош за семејство без вработен а исто така и 12000 мкд минимална плата. па сеа јал не јал 3 1/2
кога ја фатиа во контрадикцијата сега и треба друга популарност... а не верувам дека ќе дошол било кој новинар од спротивната страна ако не дошле буљук од функционери од сдсм, па и шилегов, а веројатно тој дошол да го баждари апаратот за дување со кој му мереле промили на тој што ја удрил мила одпозади..
Едно ме нервира, толку галама а МВР не излегува со званично соопштение..
Но ова е лук и вода, го згазија на тротоар Кристијан на 20 септември, само Вест објави, Утрински отпосле и лаже дека газењето било на 20 октомври, а не наведува дека било на тротоар... после протести од луѓе мораше МВР конечно да достави пријава до ОЈО, но се уште се молчи за алкохолизираниот убиец.... апла се проѕирни соросоидните платениците кој се уфрлуваат во акцијата на социјалните мрежи и сакаат да го минизираат тешкото криминогено газење

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
газат и врмровци, газат и сдсмовци
колку е резултатот?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Но ова е лук и вода, го згазија на тротоар Кристијан на 20 септември, само Вест објави, Утрински отпосле и лаже дека газењето било на 20 октомври, а не наведува дека било на тротоар... после протести од луѓе мораше МВР конечно да достави пријава до ОЈО, но се уште се молчи за алкохолизираниот убиец.... апла се проѕирни соросоидните платениците кој се уфрлуваат во акцијата на социјалните мрежи и сакаат да го минизираат тешкото криминогено газење
Изглеа уште се неаме разберено за тоа како ОЈО може да отвори истрага за нешто.
Прекини да переш мозок !

Kajgana Shop

На врв Bottom