Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Така, така. Тоа е правецот во кој треба да продолжите. Одлична стратегија, Спасов Бог! :cuc:
Не ти го разбирам постот.

Мене лично искрено не ми е гајле кого ќе стави пастирот на листите оти јас знам за кого ќе гласам. Само укажувам на фактот дека за вакви јавни и високи функции не треба да се ставаат такви лица.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Не ти го разбирам постот.

Мене лично искрено не ми е гајле кого ќе стави пастирот на листите оти јас знам за кого ќе гласам. Само укажувам на фактот дека за вакви јавни и високи функции не треба да се ставаат такви лица.
Апсолутно се согласувам со тебе. И те охрабрувам повеќе да го споделуваш тој факт.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Се е тоа прашање на избор. Досега, сите избори им се совршени. Како Груевски да им е шеф на изборен штаб.
Да, се’ беше сведено на перфекција.

Чекам коментари или активности на 12-13 декември. Дали ќе се застане во првиот ред на живиот ѕид за одбрана на пописниците пред гласачките места? Мислам на ГНОЈ, ништо лично. :)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.099
„…како кандидат за премиер, го очекував во ИЕ1. Не дојде. Во 2014-та го немаше на ниту една листа. Сега ја одбра 4-тата изборна единица. Затоа јас решив да ја предводам изборната единица која тој ја одбра. Освен што цела Македонија ќе треба да се одлучи за премиер помеѓу нас двајцата, граѓаните во 4-ката ќе имаат можност и директно да одберат помеѓу мене и него. Време е, заедно со народот, да го соочам со реалноста и директно да го победам. После се’ што се случи, да го добие одговорот од народот за тоа што и го направи на Македонија“
Рече човекот кој 10 години не излегол на тв дуел. Најдобро е таму да се даде одговор, а не преку народот.

„Каде и да се појавеше, да беше носител на единицата, двојката, шестката, господинот Зоран Заев ја нема поддршката од македонските граѓани. И она што е можеби најважно, е што господинот Никола Груевски, би рекла, очи в очи ќе се соочи со својот политички опонент. Тој нема зошто да бега. Затоа што сите адути, политички, економски, сите адути се на страната
Кога нешто ќе се вети дека ќе се оствари до таа и таа година, истото треба да се оствари, а не само ископај дупка и остави така.
Како може така ако треба десет пати ќе ветиме, десет пати ќе го лажеме народот, глуп ќе го правиме.[DOUBLEPOST=1479029382][/DOUBLEPOST]
И Албанскиот е јазик исто како Англискиот и сите други.

I ovie od ISIS se luge ko site drugi. Utre komsii moze da ti bidat...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
I ovie od ISIS se luge ko site drugi. Utre komsii moze da ti bidat...
Нека ми бидат де, ти не знам што се замараш уште со нас. Те гледам се потресуваш што кажал Заев, што направил Заев, какви се Албанците. Што ти е гајле бе човек, живеј си таму кај што си, и така убаво ти е, остави не нас тука.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.099
Нека ми бидат де, ти не знам што се замараш уште со нас. Те гледам се потресуваш што кажал Заев, што направил Заев, какви се Албанците. Што ти е гајле бе човек, живеј си таму кај што си, и така убаво ти е, остави не нас тука.
Imam rodnini i prijateli vo mkd. Sakam i niv ubavo da im bide. Nekam da ucat albanski i razni talibanci da im se komsii. Od kreteni zelni za mok ko Zaev ili Grujo seedno i slepci ko tebe sto mislat deka med i mleko ke protece ako drugite se na vlast mesto da si se sredat, drzavata e vukojebina. Sekako ova poslednoto ne vazi ako ti vetil zajko rabota u administracija, togas slobodno rovari...

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Imam rodnini i prijateli vo mkd. Sakam i niv ubavo da im bide. Nekam da ucat albanski i razni talibanci da im se komsii. Od kreteni zelni za mok ko Zaev ili Grujo seedno i slepci ko tebe sto mislat deka med i mleko ke protece ako drugite se na vlast mesto da si se sredat, drzavata e vukojebina. Sekako ova poslednoto ne vazi ako ti vetil zajko rabota u administracija, togas slobodno rovari...
Убаво да им бидело бе,

Зборува за роварење а на неговите роднини и пријатели до сеа им било супер, тоа е тоа неутрално цицајкур роварење :facepalm:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
После 2 години од кризата и само овде изнапишувани илјада страници ако не некој не му е јасно зошто е неопходно СЈО за ова општество нека го погледне германскиот добитник на Оксар The Lives of Others

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.099
Убаво да им бидело бе,

Зборува за роварење а на неговите роднини и пријатели до сеа им било супер, тоа е тоа неутрално цицајкур роварење :facepalm:

Pa u sporedba so 90tite koga golem broj ostanaa bez rabota, da podobro im e.

?

..........

Гостин
После 2 години од кризата и само овде изнапишувани илјада страници ако не некој не му е јасно зошто е неопходно СЈО за ова општество нека го погледне германскиот добитник на Оксар The Lives of Others
После 2 години од кризата и само овде изнапишувани илјада страници ако не некој не му е јасно дека ВМРО ке освои најмногу пратеници во собрание ке формира влада грујо пак ке биде премиер и СЈО ке се укине

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.099
Ај разгледај по темава кој глупости ги имаш тресено па можи ќе ти текни каква врска има грујо

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kazi de... Nasmej ne malku. Ne se srami ke ti dademe banana na kraj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom