Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Главниот настан секогаш почнувал околу 6 сабајле. Сигурно денес така ќе биде.Od kolku e?
Od kolku e?
Добро е 7:30 заврши оваАјдеееееее...Мајстор
Стрпливо го чекаше и дочека. Две титули. Историја.
А само кај мене се губеше звукот коа збореше или кај сите така беше? Слушнав само коа го бараше појасот и рече дека сака да му се заблагодари на никојДобро е 7:30 заврши ова
Инаку добри му се одговорите на интервјуто после борбата#wheresthebelt
Диаз го победи зашто реално не се плашеше од Конор. Колку и да е добар тепач, психолошката предност што си ја направи уште пред борбата со Алдо и сега со Алварез му донесе голема предност во рингот. Двајцата беа исплашени уште пред да влезат во рингот.Не можеш да се бориш против некој кој секој промашен удар го претвара у нокдаун. Хирушки прецизен.
Едино Нејт Диаз може да го тепа.
И кај мене се губеше на моменти. Ваљда не сакаа да дадат зашто којзнае колку мајки им испцу.А само кај мене се губеше звукот коа збореше или кај сите така беше? Слушнав само коа го бараше појасот и рече дека сака да му се заблагодари на никој. Исто така и на Еди нешто му збореше и тоа е тоа што успеав да слушнам.
Диаз го победи зашто реално не се плашеше од Конор. Колку и да е добар тепач, психолошката предност што си ја направи уште пред борбата со Алдо и сега со Алварез му донесе голема предност во рингот. Двајцата беа исплашени уште пред да влезат во рингот.
Диаз беше без мозок и двете борби ќутек јадеше, ама влезе all in. Едната ја победи, другата ја изгуби.
И кај мене се губеше на моменти. Ваљда не сакаа да дадат зашто којзнае колку мајки им испцу.![]()
Во категоријата каде што се натпреварува Конор, се уште не родила мајка таков човек што ќе успее да го победи. Гледај риплеј како што и самиот кажа на пресот, му го преуреди лицето на Алварез, 5 пати го нокаутираше и тоа со лева ( со која ни еднаш не му ја промаши фацата на Алварез ).Redno vreme e da mu pustat nekoj so toa brazilskoto da go udavi![]()
Во категоријата каде што се натпреварува Конор, се уште не родила мајка таков човек што ќе успее да го победи. Гледај риплеј како што и самиот кажа на пресот, му го преуреди лицето на Алварез, 5 пати го нокаутираше и тоа со лева ( со која ни еднаш не му ја промаши фацата на Алварез ).
Редно беше, UFC сцената да добие еден лик како Конор, кој нуди пред се забава, а потоа добри фајтови.