Фан Клуб: Интер

Абе после експертизите дека бил статичар, дека само чекал топки односно тука негде со Пацини (ова од Урко експертиза на дело) дека не се движел а ликот трча по 10км на утакмица и од 2 шанси 1 му е гол уште ќе се докажувате и ќе го оспорувате квалитетот негов?
И дека најдобро ќе биде да се продаде за 30 милиони плус Габијадини? И дека реално не вреди повеќе од 25 милиони? :pos:

Јако ќе биди сега кога ќе го назначат Поли,во првите 5 натпревари да зареди 3-4 порази и тоа Милан да не шлакни веднаш во следниот натпревар..тогаш ме интересира дали пак ќе го менуваат тренерот аматерите од раководството?

Габивол другарчето ке го пракале на позајмица у јануар,а можда и перманентен трансфер.Значи оризариве иако врска немаат од фудбал,за перење пари изгледа книга можат да напишат.
Докторат!

Ако го продадат Габриел во Јануари нека си ебат сите до еден..добро зошто го купваа ко така?..па се сеќавам кога го презентираа се испосраа од изјави за него па цел клуб сосе танчерки го ангажираа и после презентацијата имаа изјава како демек од утре следат голој :pos:..демек готово сега ќе се отепа од играње и само за 3 месеци теренот да го нема осетено..не знам која му е политиката

Сеа ќе дојдат Стек, Син и Џонтра да го оправдаат потегот пошто не бил доволно јак за Италијанска лига, нешто ко Кутињо.[DOUBLEPOST=1478540084][/DOUBLEPOST]kancer?
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Мајкл Болингбрук ЦЕО-то, тој од Манчестер го раскинал договорот со Интер. В.Д ЦЕО ќе биде Јун Лиу потпретседателот на Сунинг додека не се најде нов директор кој најверојатно ќе биде кинез.

http://www.inter.it/en/news/55613/f-c-internazionale-statement

Пиоли ќе биде тренер од утре а со него во стручен штаб ќе биде и Валтер Самуел.

Нема да си иде Барбоса бе не си фантазирајте, не се до толку ретардирани, еве и Миранда вчера во изјава потврди дека се прилагодува полека, не е баш така едноставно не е ова ФИФА или ФМ па одеднаш да го пуштиш у огин.
У каков хаос се наоѓаме фали уште да изгори детето, ќе си добива шанси, полека.

aj more ne tuku se prajte slepi so sila, go prilagoduvale ne bilo fifa ili manager....
Oti utd pogba go pusti odma da igra? bezbroj transferi kako ovaj na barbosa se imaat napraeveno pa ne cekale po 3 meseci za prilagoduvanja.
Mislete malce pred da pisite nesto a ne gluposti vakvi i da ve dupat posle na temana za seria a.

aj more ne tuku se prajte slepi so sila, go prilagoduvale ne bilo fifa ili manager....
Oti utd pogba go pusti odma da igra? bezbroj transferi kako ovaj na barbosa se imaat napraeveno pa ne cekale po 3 meseci za prilagoduvanja.
Mislete malce pred da pisite nesto a ne gluposti vakvi i da ve dupat posle na temana za seria a.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Знам дека оваква глупост не треба ни да се прочита а не па да и се реплицира ама ајде ќе пробам.

Погба на 19 години од Бразилско првенство дојде у Манчестер?
Наброј 1 од тие безброј трансфери каде играч на 19 години доаѓа у Европа и сместа почнува да игра прва постава.

Мислете малце пред да пишете нешто. тууууу :pos: Те болеше ли главата коа падна на неа?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Знам дека оваква глупост не треба ни да се прочита а не па да и се реплицира ама ајде ќе пробам.

Погба на 19 години од Бразилско првенство дојде у Манчестер?
Наброј 1 од тие безброј трансфери каде играч на 19 години доаѓа у Европа и сместа почнува да игра прва постава.

Мислете малце пред да пишете нешто. тууууу :pos: Те болеше ли главата коа падна на неа?

Нејмар ;)

Dobro be lugje, Barbosa ne igra so cel da se zastiti posto nie kako fanovi ima mater dA mu ebeme koa ke izgubime od Pescara. Ednostavno cekaat da se stabiliziraat rabotite i poleka da go vmetnat, pa koa ke dade gol za 4-0 dA se izraduvame ko lugje. Palacio sekako ke go pcueme vo porazot od nekoi treto klasni ekipi. Speak probuvaat da izgradat brend od Barbosa.

Да, мада и Нејмар ако добро памтам едно месец дена влагаше од клупа. Без разлика сепак Барса е тоа, многу е полесно таму да се адаптираш со такви играчишта.

Муабетов за Барбоса е дека треба полека да се вметнува у прв состав, Интер е у хаос моментално и никаква корист ќе имаат ако го пуштат у огин и се испогуби. Иако требаше да има повеќе од само 16 минути одиграно. Имаше утакмици каде што можеше да добие шанса наместо Едер или кој и да влагаше таму.
Лани Јуве коа беа у резултатска криза Дибала дремеше на клупа 2 месеца.

Не се секирам ја за него, секако дека ќе игра и нападот ќе се темели над него и Икарди, не се будали да се откажат од него без да му дадат шанса, не заебавајте, не е Бијабијани.

more dzontra misli malce pred da pisis, 3 meseci se alo.AJ ako ne vgodina da go pusta vo igra epten da ne izgori a ? da beshe nedela dve tri ajde... 3 meseci. Ne rekov deka prva postava treba da igra , tuku deka dosea trebase da vleguva od klupa. Ne mozam da baram primeri , ama vidi primer Porto igraci sto kupuva od J amerika deka site igraat i ne se pimpla 3 meseci.Vo red sea znam deka odgovorot ke ti bide porto po 5-0 so site a ova e seria A,demek protiv crotone ekipishteto tesko nemozese barbosa da vlezi?

wow, vrska nemal gabigol za inter samo zasto ne igral ... nesto slicno ko pirlo na primer :)
Poznat e inter po takvite procenki, pocekajte malce za da u idnina ne ispadnete smesni. Nisto cudno radi isplakanje na pari da ne igra u prviov del na sezonava a ovie kjutat, toa sekako e glup poteg ali realno krotone bea idealna situacija za nego da nastapi

I Mario, daj be prekini da go drkas na Ikardi ziti sve, ne mozam da ti opisam kolku kurov me boli u momentov za nego, i za Handanovic i za bilo koj igrac u momentalniov Inter, za Ibra kur me bolese sto si otide ne pa za kopiljov ili bilo koj drug sto igra u ovoj Inter. Brej od usta ne go izvadivte ej, ta preku kur ako e najbolji u ovoj Inter, nemojte samo ko muabetine na vremeto za Palasio koa ni bese najbolji, pa i handa, oni ako ne bile ke ispadnele ... sekako deka da.

Apsolutno nikoj igrac ne smee da bide izzemen od neuspehot na timot, site pobeduvaat i gubat zaedno, zatoa site momentalno se Sranje, ima individualci sto se dvojat ko i u sekoj sranje tim sto ima, ali glavnata poenta e taa, kako TIM se gomno i isklucok ne postoi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom