Диме Спасов локални јебо

Член од
12 март 2009
Мислења
20.865
Поени од реакции
17.101
Ај вака, во целиот тој скандалозен настан, во кој сегмент Диме може да послужи како пример и узор на граѓаните на Македонија.
Во која негова постапка, дали од злоупотреба на службено возило, дали сомнителната ноќна вожња вон работно време со ептен уба и секси сопартијка во очигледно алкохолизирана состојба.
Дали во делот кога по пат удира возила и не застанува ни за момент да види дали некого повредил дали некому му нанел штета. Дали во делот кога им бега на полицајците? дали во момент кога ја остава младата и убава сопатничка целата во шок, исплашена збунета? Дали во примерот на оставање на службено возило со кој е направен прекршок и напуштање на местото на настанот? дали кога им бега и се крие на припадниците на полициските единици?? дали кога во негово име друга особа им дава лажен исказ и погрешни информации на полициските службеници со цел да ја попречи или спречи ситрагата и откривањето на вистината?

Извади од цел тој хорор шо се случуваше таа ноќ, она шо е највредното за Македонија?
се тоа е видено, па и во полоша форма... кога СДСМ по добивање на избори 2002 набргу ги процесуира и затвори ех директорите на ЕСМ, на ФЗЦ и уште еден
( сите членови на вмро), му текна на Бране дека е малку диктаторски, па исчачка еден негов од министерство на АРМ за некој тендер, мислам се работеше за 20-30.000 евра... по форсирана постапка го осудија на 2 години затвор. Чекајќи да оди на лежење, овој една вечер малку повеќе се поднапи, зема тоа колата и намерно исчука на Водњанска 4 - 5 паркирани коли и тоа здраво, не гребење....
Утредента Бране го амнестира , не отиде да лежи...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
се тоа е видено, па и во полоша форма... кога СДСМ по добивање на избори 2002 набргу ги процесуира и затвори ех директорите на ЕСМ, на ФЗЦ и уште еден
( сите членови на вмро), му текна на Бране дека е малку диктаторски, па исчачка еден негов од министерство на АРМ за некој тендер, мислам се работеше за 20-30.000 евра... по форсирана постапка го осудија на 2 години затвор. Чекајќи да оди на лежење, овој една вечер малку повеќе се поднапи, зема тоа колата и намерно исчука на Водњанска 4 - 5 паркирани коли и тоа здраво, не гребење....
Утредента Бране го амнестира , не отиде да лежи...
Гледаш и самиот дека власт која прави криминали и скандали како на димета наш, мора да замини за доброто на Македонија и Македонскиот народ.
Исто како шо Бранко и таа криминална банда заминаа така и овие кои ги копираат во сите лошотилоци

Член од
12 март 2009
Мислења
20.865
Поени од реакции
17.101
Гледаш и самиот дека власт која прави криминали и скандали како на димета наш, мора да замини за доброто на Македонија и Македонскиот народ.
Исто како шо Бранко и таа криминална банда заминаа така и овие кои ги копираат во сите лошотилоци
проблемот е што не заминаа од политичка сцена, а држат и доста локална власт...
ај охридскиот октопус изгуби на избори, доби и кривична (ама ја замрзна), ама скопскиот боем е иста сорта а мува не го полазе ни еднаш... од сјаши курто да узјаше мурто не се добива ништо, само се трошат пари за реновирање на седлото...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
проблемот е што не заминаа од политичка сцена, а држат и доста локална власт...
ај охридскиот октопус изгуби на избори, доби и кривична (ама ја замрзна), ама скопскиот боем е иста сорта а мува не го полазе ни еднаш... од сјаши курто да узјаше мурто не се добива ништо, само се трошат пари за реновирање на седлото...
Треќа среќа ќе биде и кривични и затворски казни, замисли бе иреал време каде ќе можеш слободно да кажеш свое мислење свој став, или да излезеш некаде на митинг и протест сам со своја слободна воља и каде сам ќе си купиш сендвич!!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.994
...замисли бе иреал време каде ќе можеш слободно да кажеш свое мислење свој став, или да излезеш некаде на митинг и протест сам со своја слободна воља и каде сам ќе си купиш сендвич!!
Морници го полазија кога го прочита ова последното.
Другото не го разбрал.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
поим немате што е кривично дело....
поим немате од животот... со децении еден комшијата што беше обичен возач . на владина кола ( со А0 на почеток) си ја возеше како да е негова приватна и се однесуваше како мечка заштитена во сообраќајот... е сега не го гледам 6-7 години, ама го памтам предходно, откако сум преселен тука, од 89-а.
А такви кој знае колку има... За да се критикува нешто треба да се има и принципиелност и неселективност. Овој може околу швалерациите кондури да му чисти на вашиот идол К.Глигоров, а околу пиењето ( кое го измисливте) ги имате не само Шилегов туку и почесниот лидер Бранко.
Доста со вадење лој од бува. Му праите антипропаганда на зајко кој тргнал да освојува албански гласови, а и му ветил на козарот Миленко 30% поголеми стимулации за секое грло стока.
Досадни сте
Другарче, а да видиме ние некако да ги убедиме твоите да поднесат предлог за одземање на твојата деловна способност ?

S

silmarillion

Гостин

:place: па ја поголема патетика у живот немам видено. И фацата на коконава карши него како го гледа мислиш ќе се расплаче : )))

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
jako intervju, e sea uste da go prasase zasto negoviot licen shofer se prijavil deka on vozel i lazel, a vo megjuvreme svalerkata kazuva so kogo bila vo voziloto, i da go dokopase jako, deka neli ova intervju trebase da bide, a ne kopiljov da shiri smrdliva rea na tv eter. Zatoa na tv so 6 gledaci gostuva, ni sitel ne se drznaa da se sramat so kopukov.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.961
Поени од реакции
18.110
Сега ке дојде иреал и ке каже дека на тв шител биле зафатени сите термини и кутриот министер морал да гостува на оваа телевизија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
A niza prasanja ne mu bea postaveni, ko na primer, kako toa '' napagacite '' negovi ustvari prijavile vo MVR deka gi udril, koj napagac prijavuva vo MVR deka ke izvrsi krivicno delo, pritoa i crtajki im ja lokacijata na koja se naoga spasov, ili, zasto negoviot licen shofer se prijavil deka vozel, ili, zasto nikade negovata shvalerka ne dala izjava deka se napadnati, zasto uste vecerta ne prijavil vo policija deka bil napadnat i zasto vo demantot na fejsbuk ne ja proiznese istata laga, zasto ja ostavil svalerkata sama so napagacite a on kako picka najgolema izbegal ...

Gotov e, vakvo sramenje javno na tv nemalo odamna, i od vemero koj i da mu ja butka i smislil prikaznava u paket so nego treba so kloci i boksovi da gi izbrkaat od partija, im shteti i onaka na oshteteniot rejting.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364

Kajgana Shop

На врв Bottom