S
silmarillion
Гостин
Не гледаме? Имаа можност на улица да покажат во пар наврати колку е јако ама се испичкаа.
Па ако толку не сакаа да постои, зошто паторот викаше дека обвинителката е проверена личност и зошто се согласи да се формира Сјо?Судењето ќе се одложува додека не го укинат обвинителството на глупата крава и предметот не се врати во ЈО. Чекавме толку, за уште два месеци најмал проблем.
Мене па се ми се чини дека ќе ја гледаме Катица уште долго.Судењето ќе се одложува додека не го укинат обвинителството на глупата крава и предметот не се врати во ЈО. Чекавме толку, за уште два месеци најмал проблем.
А ти ќе продадеш некоја уличарска финта правејќи се паметен на туѓа сметка. Море курле, тие финти јас сум ги правел на 15 г. Порасни за да можеме да сме на исто ниво за дискусија. Вака... џабе е.Мене не ми се верува дека сеуште некој мисли дека Верушот прислушкувал, а паторов само бега од судењево. Толку сте без мозок? Сега се чека глагол да копира од Курир или Пулс24, тој сезнајкото на кого не му е гајле за својот народ ќе ќути некое време и после ќе дојде да напише многу зборови за да изгледа демек којзнае колку е упатен, а уствари тие зборови ќе се глупости, Ѓорѓи не знам што ќе каже ама мислам дека уставноста на Сјо ќе ја спомне. И така. Тоа е муабетот со нив, повеќе и да сакате нема.
За да се радувате вие на избори.Па ако толку не сакаа да постои, зошто паторот викаше дека обвинителката е проверена личност и зошто се согласи да се формира Сјо?
Ќе ја, ама не како јавен обвинител. Нема да ја остават да се повлече во Гевгелија веќе. Ептен се уфилма.Мене па се ми се чини дека ќе ја гледаме Катица уште долго.
Мислам дека беше под притисок да се формира.. А обвинителката никој не ја знаеше претходно за да „биде проверена личност“.Па ако толку не сакаа да постои, зошто паторот викаше дека обвинителката е проверена личност и зошто се согласи да се формира Сјо?
Ај кажи дали мислиш дека Верушевски прислушкувал? Ама не ми викај дека треба да почекаме судска одлука, дали ти лично мислиш дека Верушевски прислушкувал?А ти ќе продадеш некоја уличарска финта правејќи се паметен на туѓа сметка. Море курле, тие финти јас сум ги правел на 15 г. Порасни за да можеме да сме на исто ниво за дискусија. Вака... џабе е.
Wow немој жити се, се уфилмала дека почна да излегува вистината на виделина. Да не треба да биде ко до сега, никој ништо да не знае. Не ми е јасно само како не ви станува јасно дека сами себе се прислушкувале.За да се радувате вие на избори.
Ќе ја, ама не како јавен обвинител. Нема да ја остават да се повлече во Гевгелија веќе. Ептен се уфилма.
Грујо така рече, значи ја знаел.Мислам дека беше под притисок да се формира.. А обвинителката никој не ја знаеше претходно за да „биде проверена личност“.
Кои се тие кои нема да оставаат било кого?За да се радувате вие на избори.
Ќе ја, ама не како јавен обвинител. Нема да ја остават да се повлече во Гевгелија веќе. Ептен се уфилма.
Црните баретки со црна мајца од некој рандом бугар што го промовираат ко дел од историјата на Македонија... : ))))Кои се тие кои нема да оставаат било кого?
Прво америчкиот и британскиот амбасадор кои пред недела дена и сугерирале СЈО да ги замрзне јавните активности до 11ти декември а да не влијае врз изборите. И за тоа ги известиле и ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.Кои се тие кои нема да оставаат било кого?
И Љубчо Георгиевски, и Мирка Велиновска имаа изјави дека Верушевски во неговиот дом им презентирал снимени материјали пред повеќе години. Може да се верува, а може и не. Јас мислам дека Верушевски има такви дејанија, прислушување. Можно е и други снимки да има. Ама не ми се верува дека некои луѓе сами себе се снимале.Ај кажи дали мислиш дека Верушевски прислушкувал? Ама не ми викај дека треба да почекаме судска одлука, дали ти лично мислиш дека Верушевски прислушкувал?
Грујо така рече, значи ја знаел.