Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
S

silmarillion

Гостин
Не гледаме? Имаа можност на улица да покажат во пар наврати колку е јако ама се испичкаа.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Дај бе не им вршете притисок, оставете им време да размислат.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Мене не ми се верува дека сеуште некој мисли дека Верушот прислушкувал, а паторов само бега од судењево. Толку сте без мозок? Сега се чека глагол да копира од Курир или Пулс24, тој сезнајкото на кого не му е гајле за својот народ ќе ќути некое време и после ќе дојде да напише многу зборови за да изгледа демек којзнае колку е упатен, а уствари тие зборови ќе се глупости, Ѓорѓи не знам што ќе каже ама мислам дека уставноста на Сјо ќе ја спомне. И така. Тоа е муабетот со нив, повеќе и да сакате нема.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.407
Судењето ќе се одложува додека не го укинат обвинителството на глупата крава и предметот не се врати во ЈО. Чекавме толку, за уште два месеци најмал проблем.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Судењето ќе се одложува додека не го укинат обвинителството на глупата крава и предметот не се врати во ЈО. Чекавме толку, за уште два месеци најмал проблем.
Па ако толку не сакаа да постои, зошто паторот викаше дека обвинителката е проверена личност и зошто се согласи да се формира Сјо?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене па се ми се чини дека ќе ја гледаме Катица уште долго.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Мене не ми се верува дека сеуште некој мисли дека Верушот прислушкувал, а паторов само бега од судењево. Толку сте без мозок? Сега се чека глагол да копира од Курир или Пулс24, тој сезнајкото на кого не му е гајле за својот народ ќе ќути некое време и после ќе дојде да напише многу зборови за да изгледа демек којзнае колку е упатен, а уствари тие зборови ќе се глупости, Ѓорѓи не знам што ќе каже ама мислам дека уставноста на Сјо ќе ја спомне. И така. Тоа е муабетот со нив, повеќе и да сакате нема.
А ти ќе продадеш некоја уличарска финта правејќи се паметен на туѓа сметка. Море курле, тие финти јас сум ги правел на 15 г. Порасни за да можеме да сме на исто ниво за дискусија. Вака... џабе е.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.407
Па ако толку не сакаа да постои, зошто паторот викаше дека обвинителката е проверена личност и зошто се согласи да се формира Сјо?
За да се радувате вие на избори.
Мене па се ми се чини дека ќе ја гледаме Катица уште долго.
Ќе ја, ама не како јавен обвинител. Нема да ја остават да се повлече во Гевгелија веќе. Ептен се уфилма.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Мислам дека беше под притисок да се формира.. А обвинителката никој не ја знаеше претходно за да „биде проверена личност“.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
А ти ќе продадеш некоја уличарска финта правејќи се паметен на туѓа сметка. Море курле, тие финти јас сум ги правел на 15 г. Порасни за да можеме да сме на исто ниво за дискусија. Вака... џабе е.
Ај кажи дали мислиш дека Верушевски прислушкувал? Ама не ми викај дека треба да почекаме судска одлука, дали ти лично мислиш дека Верушевски прислушкувал?

Ќе ја, ама не како јавен обвинител. Нема да ја остават да се повлече во Гевгелија веќе. Ептен се уфилма.
Wow немој жити се, се уфилмала дека почна да излегува вистината на виделина. Да не треба да биде ко до сега, никој ништо да не знае. Не ми е јасно само како не ви станува јасно дека сами себе се прислушкувале.
Мислам дека беше под притисок да се формира.. А обвинителката никој не ја знаеше претходно за да „биде проверена личност“.
Грујо така рече, значи ја знаел.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Кои се тие кои нема да оставаат било кого?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
И во анексот на Пржино е споменато решението за уставноста на СЈО.

Дај веќе не се глупирајте. Што би рекол вашиот анти корупционер прашањето за СЈО да го затвориме за век и веков АМИН.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.407
Кои се тие кои нема да оставаат било кого?
Прво америчкиот и британскиот амбасадор кои пред недела дена и сугерирале СЈО да ги замрзне јавните активности до 11ти декември а да не влијае врз изборите. И за тоа ги известиле и ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.

После ВМРО-ДПМНЕ, ако формира влада (што јас лично очекувам) ќе ја третира Катица и нејзиното обвинителство како политички противник. Што веќе се случува на пресови и ќе се случува во текот на целата кампања.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ај кажи дали мислиш дека Верушевски прислушкувал? Ама не ми викај дека треба да почекаме судска одлука, дали ти лично мислиш дека Верушевски прислушкувал?

Грујо така рече, значи ја знаел.
И Љубчо Георгиевски, и Мирка Велиновска имаа изјави дека Верушевски во неговиот дом им презентирал снимени материјали пред повеќе години. Може да се верува, а може и не. Јас мислам дека Верушевски има такви дејанија, прислушување. Можно е и други снимки да има. Ама не ми се верува дека некои луѓе сами себе се снимале.

Грујо рекол така... не можам да тврдам, но мислам дека жената никој не ја знаел додека „некој“ не ја одредил неа. А политичарите често некои работи мораат да кажат или направат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom