Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
како да се приклучам на играта виртуелен селектор.. внесувам бројот на картичката пишува да сум внесел коректни бројки.. и зошто не ми излегуват тикетите кои ми се уплатени со картичките?

Сириус да му ебам пичката чоколадна наместена, фуј гадотии. Па уште од 1,60 на 1,15, мрш говедари

Девин Букер може нема да игра,а очигледно нема да игра поради повреда.Вчера беше дупка,значи стварно го мачи повредата.

Бледсо ќе превземе или пак Најт.:)

Јонг Ајакс аир да не видите, мамето ваше да ви го ебам, еден гол да не можело да се даде, само они ме бутнаа ГГ3+ за 61к :mad:

Ја изиграв оваа од Боливија 2 у 1 и не ни ја пратев, глеав некој филм и глеам полувреме 0-1 и викам ај да видам што се дешава и палам стрим и после 10 минути се деси ова http://prntscr.com/d1i425
:pos:
Алфи влегоа на терен :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Хахахахахахахахаха ја свртеа 2-1, мајко мила какви лиги се ова. :pos::pos: Цело време напаѓаа Потоси ама не можеа никако гол да дадат и во 83 им свири пенал и дадоа за 1-1. Дегенот од голман, кој патем одбрани милион шанси, во 91 минута задржаваше време на најселски начин и заслужено си доби втор жолт. Тука настана карамболот и гостите полудеа. Во сите тие гужви играчот што требаше да биде заменик голман доби црвен, па така мораше трет играч да биде голман :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Само што продолжија докторски со глава за 2-1, во 103 минута. :uzi::uzi::uzi::masa:

Боже сачувај, што све видов денес. :D

Последно уредено:
Za start na denot Arsenal mladite 2 gola prvo. 2,15 vo sportlife,malce ja padnaa,bese 2,25..

Za malku ke se zafrknev,ke ja uplatev vo mozzart na 1,82

Најдов една кладилница каде што на кладењето во живо на кошарка во споредба со bet365 различни граници за по 5-6поени нудат. Глупаво изпрограмирано им е. Милина. Ќе ги здрвам сега :love:

Samo sto go pustiv troicki 9.5+ 2 set odma jade brejk... Sega treba da se nadevam da go zeme negoviot servis i da napravi brejk ama toa malo sutra..

Sent from my thor using Tapatalk

pa ti odgovara vaka, 4-6 ke zavrsi ... a ako napravese troicki brejk 6-3 ke zemese setot i ke padnis.

Benfica 1
Arsenal 3+
BaernM 3+
City gg3+
Crusaders gg3+
Uplata 500den

Dajte mislenja koi 3/4 da se kombiniraat vecer,ima ubavi granici u zlatna ..
Corvington -
Saric -
Vucevic +
PG13+
Carmelo +
Davis +
Conley +
Lillard +
Curry +

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benfica 1
Arsenal 3+
BaernM 3+
City gg3+
Crusaders gg3+
Uplata 500den

Dajte mislenja koi 3/4 da se kombiniraat vecer,ima ubavi granici u zlatna ..
Corvington -
Saric -
Vucevic +
PG13+
Carmelo +
Davis +
Conley +
Lillard +
Curry +

Sent from my iPhone using Tapatalk
од овие што ги пиша, Вучко, Дејвис и Лилард, и Гркот би требало да иде овер, Хил -,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom