Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислам да ги сврзам Звезда и Унион Олимпија на поголема сума, ама овие Соколиве ме плашат. Што викате вие?

Тапа е тоа што во Копачка ја спуштаат квотата на Нба играчите.
Нека менуваат граници на поени, нека оставаат квота и за минус и плус да е иста, па ние ќе си погодуваме.

DeRozan 24.5+
B.Lopez 18.5+
E.Mudiay 13.5-
B.Griffin 22.5+
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mamicata na bagdatis da mu ebam minus na 20.5 go cekam i jade brejk vo vtor set...

Sent from my thor using Tapatalk

Не плачи џабе ајде.
Ме пренервира пред тоа Хасе .. го имав 0-2 вердаско да тепа и овој предаде одма штом му направи брејк .. видов се повреди нешто ама да го доиграше мечот барем .

Ич не ја наместија 2/1 Виторул-Волунтари. Маму им ебам местачко,ја па ги имав тим 1 1+ п.п . Прво полувреме одма пеналче за гостите,а цело полувреме домаќините напаѓаа,ама јалово,никаква шанса за гол. Имаше жолти картони,фаули,пенал,корнери 8 и што уште не и иде 45;00 и одма свирна судијата.:pos: Гостите сега два црвени,а Виторул нормално израмнуваат од пенал и во 96-та даваат гол и одма крај.:vozbud::vozbud::pos:

Вториот црвен 75-та жолт,после некоја секунда уште еден.Нервозен бил.:duel:

Ич не ја наместија 2/1 Виторул-Волунтари. Маму им ебам местачко,ја па ги имав тим 1 1+ п.п . Прво полувреме одма пеналче за гостите,а цело полувреме домаќините напаѓаа,ама јалово,никаква шанса за гол. Имаше жолти картони,фаули,пенал,корнери 8 и што уште не и иде 45;00 и одма свирна судијата.:pos: Гостите сега два црвени,а Виторул нормално израмнуваат од пенал и во 96-та даваат гол и одма крај.:vozbud::vozbud::pos:

Вториот црвен 75-та жолт,после некоја секунда уште еден.Нервозен бил.:duel:
хахахаха сега баш ќе пишев за ова незнам дали некој ја гледаше што се дешаваше на утакмицава хахаха не можам појќе при пеналот му се пуштија на судијата и им подели 2-3 жолти и црвен хахаха после едно време беше блокирана за уплата па ја пуштија .

pogolem sram od romanskava utakmica nemam videno.Kakva mestenka bozhe sacuvaj.
0-1 gubat so penal.Vtorovo mu dava crven na gostive Voluntari.Napagaat i nikako da vleze... i sviri penal normalno :D Domasnive constanta ne ni znaeja deka e penal pocnaa dase bunat ,da se pravdaaat i koga gledaat penal i tie iznenadeni bea.I normalno klasicno pritisok na gostite za penalot kon sudijata, gi smiri so nekolku zolti.Pred da izvedat penal constanta za 1-1, sudijata odi i mu zakacuva vtor zolt na igrac od voluntari i gostite ostanuvaat so 2ca igraci pomalce.
No toa ne e se,penalot go BRANI golmanot na voluntari, a odbijanata topka naiduva kaj igrac od Constanta koj ja promasi praznata mrezha i topkata zamina vo gol aut. :pos::pos::pos:
Sudijata fino poshteno, sviri penalot dase prepuca, ne bil pravilno nesto izveden :pos::pos:
Normalno sea se postignuva gol i 1-1.
96minuta 2-1
Site srekni i veseli.

:pos:[DOUBLEPOST=1477937204][/DOUBLEPOST]Види ја Звезда на полувреме на Морнар само 30коша му даде, дај боже да изгуби !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom