- Член од
- 1 февруари 2014
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 368
Се мислам да ги сврзам Звезда и Унион Олимпија на поголема сума, ама овие Соколиве ме плашат. Што викате вие?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не плачи џабе ајде.Mamicata na bagdatis da mu ebam minus na 20.5 go cekam i jade brejk vo vtor set...
Sent from my thor using Tapatalk
Ме пренервира пред тоа Хасе .. го имав 0-2 вердаско да тепа и овој предаде одма штом му направи брејк .. видов се повреди нешто ама да го доиграше мечот барем .Не плачи џабе ајде.
хахахаха сега баш ќе пишев за ова незнам дали некој ја гледаше што се дешаваше на утакмицава хахаха не можам појќе при пеналот му се пуштија на судијата и им подели 2-3 жолти и црвен хахаха после едно време беше блокирана за уплата па ја пуштија .Ич не ја наместија 2/1 Виторул-Волунтари. Маму им ебам местачко,ја па ги имав тим 1 1+ п.п . Прво полувреме одма пеналче за гостите,а цело полувреме домаќините напаѓаа,ама јалово,никаква шанса за гол. Имаше жолти картони,фаули,пенал,корнери 8 и што уште не и иде 45;00 и одма свирна судијата.Гостите сега два црвени,а Виторул нормално израмнуваат од пенал и во 96-та даваат гол и одма крај.
Вториот црвен 75-та жолт,после некоја секунда уште еден.Нервозен бил.![]()