Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
...Уствари може има дно...таму сигурно ќе се сретнат со Иреал и Ѓорѓи :icon_mrgr:
Зошто бре младино наша „прогресивна“ си толку неписмена? Прво, во прекарот си напишал „ја“. Море неписмен, „јас“ е правилниот збор. „Уствари“ (треба да е „у ствари“) е од српскиот јазик.
Има и подолу од дното кај што сум јас. Ти. Јас сум барем писмен, а ти си тежок уличар за кој турбо фолкот е врв на уметноста. Можеби се правиш „cool“ тврдејќи обратно, ама се гледа колку си неписмен.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Зошто бре младино наша „прогресивна“ си толку неписмена? Прво, во прекарот си напишал „ја“. Море неписмен, „јас“ е правилниот збор. „Уствари“ (треба да е „у ствари“) е од српскиот јазик.
Има и подолу од дното кај што сум јас. Ти. Јас сум барем писмен, а ти си тежок уличар за кој турбо фолкот е врв на уметноста. Можеби се правиш „cool“ тврдејќи обратно, ама се гледа колку си неписмен.
Секогаш кога немаш аргументи се фаќаш за правописни грешки.:pos:

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Во СЈО. Што има врска тоа? Работам секако.. и вака и така.
Не си во СЈО, најверојатно во некое од министерствата.
Има врска како нема, со народни пари те плаќаат за јадење гурабии по форуми, имај бар малку совест, сработи нешто. Можеби пак токму тоа тие работна обрска. :)
Уклучи се барам еднаш од дома да не бидеш вака сомнителен, можеби немешаш приватност со работа.
Цел викенд тука војна водат твоите сопартијци за да го одбранат Диме, а ти дремеш никаков те нема во одбрана, срамота. Чекаш понеделник 08:30h.

Последно уредено:
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Секогаш кога немаш аргументи се фаќаш за правописни грешки.:pos:
Кажа „артуЕБ“... и остана жив. Де жити мене, прочитај го напишаното и кажи кои аргументи не можам да ги побијам. Кои црни аргументи ги немам, кутро мало? Па не гледаш ли дека се сотреа од навреди кон мене, а никого не сум го навредил, само сум го пишувал аргументирано она што го согледувам. За жал, се „истопорија“ неуки соговорници кои воопшто не се зрели за дискусија.[DOUBLEPOST=1477921291][/DOUBLEPOST]
Не си во СЈО, најверојатно во некое од министерствата.
Има врска како нема, со народни пари телаќаат за јадење гурабии по форуми, имај бар малку совест, сработи нешто. Можеби пак токму тоа тие работна обрска. :)
Оклучи се барам еднаш од дома да не бидеш вака сомнителен, можеби немешаш приватност со работа.
Цел викенд тука војна водат твоите сопартијци за да го одбранат Диме, а ти дремеш никаков те нема во одбрана, срамота. Чекаш понеделник 08:30h.
Па штом не пишувам одбрана значи дека не сум партиски овде. За чудо, има и такви кои се овде според (семејните и работните) обврски, а не од партиски причини како ти. Што ми го „береш гајлето“ кога сум во можност да пишувам. Можам од секаде да пишувам.. дома, работа, мобилен... Но имам и други обврски во животот.
Инаку, не сум во државна администрација, ниту министерствата.. А и да сум, што има тоа врска? Кажав дека работам повеќе „работи“. Јас она што го сработувам, тешко дека ти и цел живот ќе имаш шанса да го сработиш.

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.909
Поени од реакции
36.986
Судот го одбил барањето на СЈО да го одземе пасошот на Бети.

G

Goldie

Гостин
Еден од "криминалците" што го бркале Диме бил помилуван од Иванов :pos:

Нема дно јамава со гомна во која што паднаа.

Уствари може има дно...таму сигурно ќе се сретнат со Иреал и Ѓорѓи :icon_mrgr:
Може и намерно го помилувале за да имаат џокер за вакви работи пред избори..

Нека не те чуди сега ако испадне помилуваниот и каже дека го бркале Диме Спасов, една кривична повеќе помалце не му играат улога а ДПМНЕ ќе го искористи тоа во пропагандни цели

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.815
Поени од реакции
6.261
Спасов бил во ноќна рута со службена кола и бензин на државна сметка

Туарегот со кој што дополнителниот заменик министер Диме Спасов направи две сообрајни несреќи, вечерта го наполнил резервоарот со бензин од службената картичка на Министертво за труд и социјала

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867

Туарегот со кој што дополнителниот заменик министер Диме Спасов направи две сообрајни несреќи, вечерта го наполнил резервоарот со бензин од службената картичка на Министертво за труд и социјала
Се понашаат како джавата да е на татко им и мајка им.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.840
Поени од реакции
17.066

Тоа не е прекршок , те гонат ако приватно возило наполниш со службена картичка ...
Не е проблем и да се возиш до дома со службено возило... едино е проблем ако се вози лице кое со работните задачи нема врска со службеното возило, а такви прекршоци се откриваат ако се случи сообраќајка со сериозно повредени лица...
па имаше случка со сообраќајката на аудито службено на заев, ама се заташка...
затоа и Ременска галами зошто овој возел 5 службени коли . Не верувам дека одеднаш ги возел, туку према потреба, а и се маскирал да не го пратат папараци

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom