Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Може имал, не велам дека немал. Може бегал за да не го видат со швалерката. Се е можно.
Можно е и полиција да те стигне по километар, ете, гледаме, секој ден се случува. :tapp:
Еее за една швалерка толку бегање, ај те молам.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.865
Поени од реакции
17.100
Што мислиш, дали си ти нормален?
mesec-dva po zaginuvanjto na studentkata Frosina, službeno vozilo na blgarska ambasada usmrti pešak na Partizanska ... ednaš samo pišuvaše vo eden vesnik na kratko
...vo soobraćajkata na službenoto audi na Zaev imaše seriozno povredeni lica...se se zamolča..
Sega udarna vest bilo ovoj što izgrebal 2 vozila a begal od drugi pričini...
Očigledna e zloupotreba na Alfite, točno se znaelo so koja cel. Da bil djipot na us embasi nema da smeele ni da prdnat...

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе овој гревот оженет бил, и дете имал.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Не само тоа...

не е проблем што шврљаат настрана, тоа треба жените нивни да си мислат или да си мислеле на време. Проблем е што трабуњаат едно а прават друго. Настрана ГТА возењево на Диме.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не само тоа...

не е проблем што шврљаат настрана, тоа треба жените нивни да си мислат или да си мислеле на време. Проблем е што трабуњаат едно а прават друго. Настрана ГТА возењево на Диме.
Диме, борецот за семејни вредности, фатен пијан со партиска куртизана.

Е не можам повеќе, ќе ме умрат. :pos:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Сеуште не можам да се изнасмеам на глупаков. Зборел на телефон и ги запалил патиките, каков лудак леле. Овој да го гласам треба да немам мозок, да сум ретардиран, да сум лудак или што би рекол Андонов да не сум психофизички здрав. А баш такви се овие и нивните членови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Диме, борецот за семејни вредности, фатен пијан со партиска куртизана.

Е не можам повеќе, ќе ме умрат. :pos:
И тоа само пред 3 дена објавено ова. Морал да ја врати кучи примадонава негова, испод част и е со такси да си иде, родум Менхетен е ;)

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Сеуште не можам да се изнасмеам на глупаков. Зборел на телефон и ги запалил патиките, каков лудак леле. Овој да го гласам треба да немам мозок, да сум ретардиран, да сум лудак или што би рекол Андонов да не сум психофизички здрав. А баш такви се овие и нивните членови.
Ме убеди, ќе гласам...

...да му се земе дозвола.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.535
Поени од реакции
18.503
Zebart: 7880304 напиша:
Може имал, не велам дека немал. Може бегал за да не го видат со швалерката. Се е можно.

Можно е и полиција да те стигне по километар, ете, гледаме, секој ден се случува. :tapp:

Како прво, Диме е јавна личност и како таков има обврска пред сите да биде пример за граѓанин кој ги почитува и се однесува според Уставот и законите на Р.М. Покрај тоа, тој несомнено му штети на имиџот на неговата партија и нејзиниот ПР, како партија составена од домаќини луѓе, патриоти, кои ја сакаат и работат во полза на својата држава, а не како битанги кои и ебаа мамето и на државата и законите, за што знаеме дека се. Втора работа, кога можат обичните смртници да плаќаат секакви казни, десетпати повисоки од нивните финансиски можности и се изнудувани со бројни давачки преку даноци и разни други основи, зошто некој, било кој да е поштеден од тоа и да може да бега од местото на несреќата и да праќа мулиња кои потоа ја превземаат врз себе одговорноста, што стана редовна појава во нашето општество благодарение на тие што беа на власт десет години.

Ама џабе ти реплицирам, ни сам не знам зошто, затоа што не си заслужил со својот сомнеж дека некој на Спасов му турил алкохол во пијачката, дрога во хероинот и сл.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom