Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
типична гебелштина на соросоидните медиуми;
Прво се работи за лесна сообраќајка, со мала матерјална штета, не се прави ни полициски увид. Возачот не мора да остане ако возилото останало на лице место, може само да се сликаат возилата а европски да се пополни и подоцна, а да не кажувам ако има каско.
Второ, тука има злоупотреба на алфите, немаат право ни на обично лице да му вршат распит без судски налог за лесна матерјална штета, а да не зборувам ако лицето има имунитет.

А да потсетам на забошотувања :
1. Сообраќајката на Ленче од сјо, кола во провалија падна, полиција и брза помош дојде и само симболична казнна 50евра, наводно немало повредени, што е лага, при отварање на аирбаг совозач задолжително добива лесни повреди на вратот. Освен тоа минимална казна е 250 евра поради полициски записник
2. Сообраќајката на аудито на Заев, имаше и повредени, се се забошоти и сокри
Викната е полиција и има направено увид на местото. Европската полиса можеш во г'з да си ја напикаш. Види што убаво знаеш колку чини полициски записник.

Башка глупиот избегал. Да не сте нешто рода?:P

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Викната е полиција и има направено увид на местото. Европската полиса можеш во г'з да си ја напикаш. Види што убаво знаеш колку чини полициски записник.

Башка глупиот избегал. Да не сте нешто рода?:P
Negovi sendvichi jade.

D

Darko_ufo

Гостин
Инаку Диме Саспов е попознат по тоа што има најмногу тужби поднесено за клевета и дека на сите им се заканува со тужби. Баш ме интересира дали и сега ќе се заканува со тоа.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Tи си очигледно ретардиран, за било кое лице што вози службена кола во крвта да има и 0,1 промил следи најдебела казна и одземање возачка засекогаш, значи не 0,5 туку 0,1 козар ни еден глуп. А за бегање од место на сообраќајка и потоа бегање од пред полиција следи тешка кривична пријава, ретардо ни една забегана.
А ако имал некое пакетче на себе и нешто повеќе од промили во крвта, па бегал?
за тоа колку?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.535
Поени од реакции
18.506
Инаку Диме Саспов е попознат по тоа што има најмногу тужби поднесено за клевета и дека на сите им се заканува со тужби. Баш ме интересира дали и сега ќе се заканува со тоа.

Да, се закани.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.865
Поени од реакции
17.101
Во Хрватска бил тој настан 100%.
кај мене на паркинг во Н.лисиче, 2004
... сакав да се вратам дома и да пријавам на телефон, ама си викам ќе ми земат податоци а тој може има луѓе таму, ќе си имам проблеми

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се закани 15 минути пред да искочи официјалното соопштение на МВР :ROFLMAO: Затоа пишав поголем индивидуален блам тешко.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене ми е овој настан за ЧДА. Замисли ги Диме пијан камен му кажува на Иле што направи. Овој му вели, бегај од таму не смеат да те фатат пијан. И Диме ни пет ни шест, се дава во трк.

Која комедија човече, лудница. :D

Член од
12 март 2009
Мислења
20.865
Поени од реакции
17.101
Во Хрватска бил тој настан 100%.
... сакав да се вратам дома и да пријавам на телефон, ама си викам ќе ми земат податоци а тој може има луѓе таму, ќе си имам проблеми

Tи си очигледно ретардиран, за било кое лице што вози службена кола во крвта да има и 0,1 промил следи најдебела казна и одземање возачка засекогаш, значи не 0,5 туку 0,1 козар ни еден глуп. А за бегање од место на сообраќајка и потоа бегање од пред полиција следи тешка кривична пријава, ретардо ни една забегана.
кој утврдил промили ? Одземање засекогаш нема кај нас ни за тој што вози автобус со патници...
Возење службено возило во приватни цели е друг прекршок, повреда на работна дисциплина, нема врска со сообраќајните
вие сте ретарди, не дискутирате културно и со аргументи...

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750

кој утврдил промили ?[DOUBLEPOST=1477749517][/DOUBLEPOST]

кој утврдил промили ? Одземање засекогаш нема кај нас ни за тој што вози автобус со патници...
Возење службено возило во приватни цели е друг прекршок, работна дисциплина, нема врска со сообраќајните
Брао го одбрани!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Која мизерија од луѓе се овие, мочковци со тапија. Ја остава девојката во кола, бега како курва и испраќа друг човек да одговара за него. И овој дебил беше министер. Мизерија до мизерија, какви ликви се на власт во Македонија.

Ова лиглето треба да биде дел од приказната за долгата рака на ВМРО. Која трагикомедија, неверојатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom