Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Killer instinct, фалеше напаѓач последниве кола без разлика што Санчез одлично игра.

Тоа се тие врвни фудбалски таленти.
Влагаш во игра и за 10 минути го решаваш натпреварот

Зошто едноставно Сандерленд заедно со кретенот Мојс не ги избркаат од лигава?
Арсенал е спремен сезонава да освои Премиер Лига. Рано е уште ама засега фасцинантно делуваат.

Какви дупиња се Сандерленд не би им дал по општинскиве лиги да играат.

Чист црвен беше ова , али го штити тоа кацигата од малери. :D
Го почастија Арсенал со тоа што му дадоа само жолт на Чех.
По новите правила што ги донесоа за новата сезона, не се дава веќе црвен картон ако голман или последен играч во одбрана направи фаул.

E сега мојШ да ме цитираш. :D

Ова е утакмица каде што се знае кој испаѓа, кога тимот кој што секоја сезона "ги части" тимoовите што се борат за опстанок ќе те декласира, јасно е дека не те бива.
Е нека не тепаа денеска и кредит дигав за авионска и виза, се по список ќе беше :D
Која удолница ја има фатено Мојс по Сан Франциско на ролшуи е пуштен.
А мачкиве крајно време е да одат кај што им е место

Шо како море, ти и оној Еткинсон нервите ми ги сокинавте :P

Имаш среќа шо манекенот изгледа не ебел синоќа па убаво се наспал за денешната утакмица.

Зошто едноставно Сандерленд заедно со кретенот Мојс не ги избркаат од лигава?
Арсенал е спремен сезонава да освои Премиер Лига. Рано е уште ама засега фасцинантно делуваат.
Фул состав и у добра форма се што многу ме радува, но сигурен сум дека ке испадне ко последниве 10тина сезони, јануари/февруари се повредува некој, врзуваат лоша серија од неколку натпревари без победа, и паѓа у вода цел труд.
Иако, со оглед на тоа што сум им верен фан и редовно ги глеам, имаат нешто оваа сезона што претходно го немаа..ке видиме до кога ке трае :))

За Арсенал клучно ќе биде како ќе поминат во ноември и декември, во тешките дуели со Тотенхем, Јунајтед, В.Хем и Евертон. Од тоа ќе зависи каде ќе бидеме во првиот дел од сезоната (да се фати титулата есенски шампиони, © F.C Inter :cool: ), а после во вториот дел ќе бидиме дали ќе го има традицоналното паѓање, и тука има два клучни месеци, април и мај и дуели со Сити, Јунајтед, Тотенхем и Евертон, сите при крај на сезоната.
И ја како @L00d10 сум ептен претпазлив со прогнози, баш од тие лоши искуства изминатите сезони.

Затоа рано е било што да се каже, истото важи и за сите други тимови од 1-7 место во моментов. На вака изедначена табела во октомври нема човек у светот што може да даде точна прогноза за распоредот на местата во мај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom