Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Која разлика со Ибра и без него. :)
Кога сака да игра Ибра е злато од играч, ама оди натарај го да те видам.

Sent from mTalk

S

silmarillion

Гостин
Ибра е човек што на Харт му дае маказица од пола терен. Како овие ги промашува не ми е јасно.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.185
Како бе таа Ибра не ја погоди..Убав гол ке беше..Валенсија е срце од играч ке трча ке трча ама завршетокот му е нула џабе што трча толку..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Да заборави човек како е да се победи. :icon_mrgr:

Не ми се верува дека со Блинд и Рохо како стопери, не ни направија шанса. Рохо како стопер е многу покорисен, кога е на лев бек се губи многу во просторот, а и ептен тешко се носи со крилата. Шо искина денес, срамота е да не е прв тим.

Да бевме во подобра позиција, Ибра сигурно ќе одмараше против Барнли. Се надевам дека конечно ќе го видиме Мики против нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Полувремево е доказ дека не се неписмени, само треба некој по џеб да ги репне па да почнат да играат. Ако и по ова стартува на дерби со Фелаини наместо со Мата и Ерера...

S

silmarillion

Гостин
Значи можело со трчање да се направи резултат. Башка Мата и Ерера мора да бидат декор од секој почетен состав. Шнајдерлин мора да биде прва опција за средина кога налага така ситуацијата, а не ретардана белгиска. Шо е со мотор у гзот и мора да игра константно.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Може ли некој да надје колку истрча Ерера денеска? Изгина на терен. Рохо ја изигра една од најдобрите утакмици од кога е во Манчестер, само еден грешен пас даде, скоро сите дуели ги доби. Шо мора да ослабне малце, многу ми е здебелен па после тоа ќе биде уште покорисен.[DOUBLEPOST=1477515726][/DOUBLEPOST]А и не беше нешто сјаен Шо денеска, на неколку наврати го направи Навас да изгледа ко играчиште.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Да не претеруваме со Блинд и Рохо, не играше никој од офанзивниот прв тим на Сити. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Да не претеруваме со Блинд и Рохо, не играше никој од офанзивниот прв тим на Сити. :)
Сане и Ихеначо се солидни играчи. Рохо ги издоминира и двајцата. А со Рохо си играле курташак и играчи од петтокласни тимови, така да за него ова беше доста добра утакмица.
А Блинд не беше нешто посебно пак.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
колку само педерски го оставаа Шо сам прво полувреме... никој не се врати да му помогне назад, немаше од никој помош, изглеа Рашфорд имаше забрана да се враќа позади :) второ полувреме изиграа маестрално... во 63 минута требаше Ибра да ја заврши утакмицата, не ми се верува како успеа да го промаши тоа... се на се солидна утакмица, колку е подруго Керик коа ќе игра, стабилност носи во средината.. Ерера е злато од играч... ЗЛАТО будучи капетан, сите предизпозиции ги има за капетан !!! баш ми е мило шо го видовме и Шнајдерлин конечно во игра, а уше помило ми е шо смрдената грмушка белгиска остана на клупа ЦЕЛА утакмица !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пола саат играше и Агуеро, играч од негова класа решава утакмица за 10 мин. против дебили, не дека го бранам Рохо, и јас мислам дека најдобро ќе е на крај на сезона да не напушти ама добра утакмица изигра сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom