Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
Donaruma, romagnoli, locateli.. Dobra idnina ima juve

Типичен навијач на Барса, мисли дека сонцето изгрева од гзот на Меси, и освен утакмице на Барса изглеал уште две утакмице други у животот, и појма си нема о фудбал и случувањата у истиот.

Али добро ако тоа те прае среќен, важи.
Јуве ќе ги купи свите догодина :icon_lol:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Типичен навијач на Барса, мисли дека сонцето изгрева од гзот на Меси, и освен утакмице на Барса изглеал уште две утакмице други у животот, и појма си нема о фудбал и случувањата у истиот.

Али добро ако тоа те прае среќен, важи.
Јуве ќе ги купи свите догодина :icon_lol:
Vidi za koj imam glasano gore ocigledno deka razbiram serija a.. Neznam so se cudite tolku.. Ovie trojca sigurno nema da bidat idnina na genova.. Tamu montolivo.. Galiani se radvase ko debeliot vo breaking bad ko legna na parite.. Uf uf:zloo:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.623
Поени од реакции
1.174
Ќе кажам заслужена победа на Милан без разлика на играта пошо гореа во желбата за победа,буквално гризеа на терен машки одиграно. Јуве млитаво сеуште немаат најдено идентитет сезонава,али се надевам дека до фебруари негде ќе ја упраат формата и што подалеку во Лига шампиони. Серија А не им е загрозена,нема озбилен конкурент.

P

PewDiePie

Гостин
Vidi za koj imam glasano gore ocigledno deka razbiram serija a.. Neznam so se cudite tolku.. Ovie trojca sigurno nema da bidat idnina na genova.. Tamu montolivo.. Galiani se radvase ko debeliot vo breaking bad ko legna na parite.. Uf uf:zloo:
Милан 50 мил. одбива од Челзи Летово за Ромањоли,ти мислиш на Јуве ќе им го шитне некогаш :pos:

За Локатели и Џиџо што се деца на Милан нема ни резон да збориш,Милан никогаш не ги продавал своите деца што се квалитет и итаљани дури ни на Реал а не па на ривал во лигата.

kys

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
zs se brukas vaka? Idi razgledaj koj tim e Milan pa dojdi pak na temava.

A deka razbiras neso vo dvoumica sum, poeke mi ide nakaj ne.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Уфо Трапатони овој Локатели добар бил ?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Најдовте кого да цитирате, уште не знаете со кого си имате работа

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Пред утакмицава беше муабетот, ок лесно со слабиве противници, нормално меѓу нив беа и Милан и Интер. Е сега дојде малку појак противник и ни ги искористи грешките, значи решите се слаб е Милан или не?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
zs se brukas vaka? Idi razgledaj koj tim e Milan pa dojdi pak na temava.

A deka razbiras neso vo dvoumica sum, poeke mi ide nakaj ne.
Abe druze ne se ova 90tite.. Se znae sea hierarhija vo fudbalo juve ke prodava na baern barca junajted a ke zema od vas od napoli itn
Taka da spremete mu na juve to decata so pobrzo da si go lapnime dybala oti messi godinite go fakat

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.474
Abe druze ne se ova 90tite.. Se znae sea hierarhija vo fudbalo juve ke prodava na baern barca junajted a ke zema od vas od napoli itn
Taka da spremete mu na juve to decata so pobrzo da si go lapnime dybala oti messi godinite go fakat
neznam od kaj toa deka fider klub im se milan na juve, stvarno ne mi e jasno ova :) od koga ova ? Nesto si se pomesal bajagi ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас те разбирам шо сакаш да кажиш,ама мислам заборавате на тоа дека Интер и Милан не се селски екипи како Наполи и Рома..никогаш Интер и Милан не му биле и нема да му бидат фидер клубови на Јувентус..како прво финансиски се доволно јаки да не зависат од парите на Јувентус,како второ и самите навивачи нема да дозволат такво нешто,и трето како клубови секогаш се амбициозни без разлика колку се отепани.

Наполи и Рома можиш да ги споредваш со Дортмунд и Валенсија/Севиља ама Интер и Милан се друго ниво..Интер и Милан можат да му бидат фидери на Реал/Барса/Јунајтед/Сити..ама на Јувентус нема шанси[DOUBLEPOST=1477177657][/DOUBLEPOST]Иначе сега дури видов за голот на Пјанич..мислам дека е офсајд иако ситуацијата беше комична...го дадоа голот,се отепаа од радвање и скокање сите играчи + навивачи,си се наместија двете екипи да изведуваат повторен почетен удар и на крајот голот пу пу не важи:pos:..да ти ебам Рицоли и тој помошникот..прави тролој :icon_lol:..посебно па тие што ја имаа пишано 2-јка или т2 1+ јаки клетви имаат фрлено:shok2:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
Како ве пецна овој анонимниов,ве побудале :)
Честито победа комшики!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom