Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Од 92-98 барем не досодуваа 3 години за украдени 100 кебапи, а сега ЈО тренира строгост на обични смртници, а тие што крадат милијони никој ништо не им може.
Еден пријател вика
,,Ќе украдам 3м евра,1 ќе дадам на судијата,1 на адвокатот,1 ќе остане за мене и нема да лежам''
А СЈО нека бара докази

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Не сум архитект ама 200 стила се измешани на 20 квадрата :pov:Затвор треба да лежи само за кичов што го направил, настрана криминалот.
ova e neokomitski stil na vnatresen dizajn.
nisto ne razbiras

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не сум архитект ама 200 стила се измешани на 20 квадрата :pov:Затвор треба да лежи само за кичов што го направил, настрана криминалот.
Што знаеме ние бре. Вака било во времето на Аце, а тие се директни негови наследници. Патриотите вака треба да живеат, а предавниците да се лунчуваат.

Колку ќе биде забавно кога оваа и палатата на партијата ќе бидат предмет на конфискација.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Што знаеме ние бре. Вака било во времето на Аце, а тие се директни негови наследници. Патриотите вака треба да живеат, а предавниците да се лунчуваат.

Колку ќе биде забавно кога оваа и палатата на партијата ќе бидат предмет на конфискација.
ako ne gresam,ova e lokacija od vremeto na jordan,toa nemozes da mu zaplenis. najgolemiot del od imotot mu e vo ceska
taka da, tnka rabota

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Изворот на фотографиите не ми е баш веродостоен ама ако е точно СИТЕ СЕ ИСТИ
ЗАМОКОТ НА МИЈАЛКОВ НА ВОДНО
`ВНИМАНИЕ! По објавувањето на сторијата, добивме повик од бизнисменот Александар Ивановски, познат како Алек Теранова, кој не убедува дека куќата е негова и дека Сашо Мијалков нема врска со куќава ниту пак со хотелот Мериот. Тој вели дека оваа куќа била издадена на амбасадор. Сашо Мијалков му бил само пријател и тоа 25 години, но тој, Алек Теранова, си работел чесно и не крадел од народ, се што имал заработил чесно.`
btw
ne bese alek teranova toj sto izgradi i prodade zgrada na plostad na eden od operatorite vo MKD? telekom ako ne se lazam

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Абе, кажи ми тоа што те прашав бе, што пишуваш глупости. Ако си во право повели одговори тоа што прашав.
.
Што би ти одговорил на глупостите што си ги напишал?
Едноставно ништо од тоа што го напиша нема никакаква допирна точка со реалноста и ти тоа многу добро го знаеш или ти немаш допирна точка со реалноста па ти се имаат измешано брзините. Кое е од тие двете ти најдобро си знаеш.
А сега да земам да ти објаснувам како на мало дете што е диктатура и зошто ова не е како да кажам ни на крај на памет ми паѓа.
Ако ти е за утеха не е ни демократија , барем не онаква која холивуд ни ја прикажува, но далеку далекуууу од диктатура. Ќе речиме дека повеќе наликуваме на карикатура од демократија, посебно во последните неколку години.
Туку пошто се расфрлаш со тешки зборови како режими, диктатури, ќе можеш вака да ми посочиш некоја друга држава слична на нашата, онака ради споредба само. Ај за овде сме пристрасни, но кога се работи за таму некаде некогаш работите можат да бидат малце појасни. Ете повели одбери некоја држава што според тебе е диктатура, владее режим и има најслична ситуација со нашата па да направиме споредба.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Ја имам прашање, дали Катица е онака 100% нормална или и фали даска. Прееска случајно дур вртев канали на шител ја начекав како стои у темница пред некоја капија и цело време повторуваше ОТВОРИ. Дали и фали нешто незнам ама моментот беше деградирачки за нејзината кариера. Отвори отвори отвори .... аааа се уште го слушам истото од прееска :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
`ВНИМАНИЕ! По објавувањето на сторијата, добивме повик од бизнисменот Александар Ивановски, познат како Алек Теранова, кој не убедува дека куќата е негова и дека Сашо Мијалков нема врска со куќава ниту пак со хотелот Мериот. Тој вели дека оваа куќа била издадена на амбасадор. Сашо Мијалков му бил само пријател и тоа 25 години, но тој, Алек Теранова, си работел чесно и не крадел од народ, се што имал заработил чесно.`
btw
ne bese alek teranova toj sto izgradi i prodade zgrada na plostad na eden od operatorite vo MKD? telekom ako ne se lazam
Може, затоа реков Политико не го верувам и вестите ги земам со скепса

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Програмирал ERP... да чујам програмер да каже програмирам ERP ќе речам се сум чул.
А ти си „чујал“?[DOUBLEPOST=1477170566][/DOUBLEPOST]
Како напиша погоре? Дека си бил еден од ретките кои овде пишуваат стабилно и трезвено и без навреди? :facepalm:
Па реагирам само на навреди (глупав, амеба...). Ако некој нормално муабети, без разлика дали исто мислиме, не користам контранавреди. Сум пишал и порано.[DOUBLEPOST=1477170924][/DOUBLEPOST]
тоа што пишуваш стабилно и без навреди, незначи дека не трескаш небулози и кои што немаат врска со реалноста, така да ти пишувајс и културно како што си пишуваш ама имај осет малку што пишуваш бараш законитоста да се почитува спрема луѓе кои до сега за 10 години законот не го имааат изгазено туку згужвано и избришано дупе со него, така да осет за реалноста секогаш се поздравува.
„Авукате“.. оној што го „гужва(л)“ законот треба да одговара според закон, а не на кој како ќе му текне. Не те учеа ли на тоа „авукате“? Да, законитите постапки мора да се почитуваат кон сите, оти тие што ги посочуваш се невини додека не се докаже спротивното. Нели е тоа основата во „правото“, „авукате“?

Последно уредено:
Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Јас само да прашам. Дали ви мириса на ново “куманово 2015“ пред избори или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom