Дупли акаунт на Тетекс ај проверете молиќу лепо.Ај по еден лајк од средношколците со тетратки МЕСИ.![]()
Абе и на 35 години можеш да имаш тетратка Меси.Дупли акаунт на Тетекс ај проверете молиќу лепо.
Тој во градинка викаше дека сме.
??? nigga what's wrong with youАбе и на 35 години можеш да имаш тетратка Меси.![]()
СлугитеФлешбек од 2014 БУСИ! Гази ги слугите!
Види се, пола саат откако пиша ова:Мрсул што се избацуваш кога никој ништо не те прашува? Не за никот, за к... може да ми се фатиш само лунгур еден.
те убедуваат за одлуката за офсајдот, а ти/вие терате инает пак.ги нема никој во нешто убедено, нема ни вие. си живеат во паралелен универзум.
Ofc. Гетафе и Рајо беа океј ама ги нема појче. Anyone who doesn't bend down to us is Perez's servant, за мене.СлугитеСеа и Валенсија ли слугуваат на Франко? Сите 19 екипи се против Барса.
![]()
Ок шефе , еве офсајдот според книгата е постоечки. Поентата на постот повеќе ми беше дали стварно мислиш дека беше недосуден само за Реал да биде оштетен? Фактот шо се тешите на тој начин е иритирачки , као демек ако не беше тој гол од пасивен офсајд , и Барса да не тепаше вие ќе бевте шампиони , оти нели , никојпат до сега во историјата на фудбалот Реал нема давано голови од офсајд кои биле пресудни за победа.Толку пратиш фудбал, па се чудиш како можело да се суди офсајд ако играчот у офсајд му го попречува видикот на голманот.
Ама океј, да не навијаше за Барса ќе ми беше чудно, вака не.
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Такви сме ние, на почеток нежни ама кога има потреба мора жестоко.Види се, пола саат откако пиша ова:
те убедуваат за одлуката за офсајдот, а ти/вие терате инает пак.![]()
Не ја претервај сега и ти..какви слуги какви бакрачи..секој професионален клуб во Шпанија и општо во светот си игра за себе и за својте потреби па посебно кога играат против Реал и Барса има коските на терен да ги остават..големи клубови се овие и знаат дека цел свет ги гледа па затоа мотивацијата е секогаш највисока..Ofc. Гетафе и Рајо беа океј ама ги нема појче. Anyone who doesn't bend down to us is Perez's servant, за мене.
Нека трепка мислењево. Мората вс Селта гол, се сеќаваме сите ваљда. Така да не барајте влакно во јајцето ни овојпат.^ Според тебе тоа беше фаул од Мората? Па играчот на Селта се заби у него, Мората со ниеден потег не напрае фаул у таа ситуација. Чист гол, не знам што барате влакно у јајце.