Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Defanzivci i golmani se najzreli vo tie godini no smetam deka bolje e da go otkupime benatija bidejki stvarno deckoto dobro igra i jako se slagaat so bonuci u odbrana.. druga stvar, daj boze sea u januari da dojde witsel bidejki ne mozam crncugana da ja gleam sekoja utakmica prai karton preagresiven e duri i poagresiven od zaza sto bese.. ke izgubime mnogu so zaminuvanjeto na liht ne moze samo so dani da bideme na desnata bekovska pozicija, kvardado ne moze i ne smee da igra tamu prinudno jer grevota e taa tehnika i brzina da ja koristis u odbrana.. i za kraj, uvek podzentmebsko i poubavo derbi mi bilo so crvenite od milano nego plavite...

Бенатија секако дека ќе го откупиме, едино не би го земале од Баерн само ако си ебе мајката деновиве и да паузира до крај на сезона (пу, пу, недајбоже се помрднав од столчево :D ) Сега за сега е прав столб во одбраната, убаво се слага со дефанзивците, и скоро да нема изгубено дуел со некој играч.
Тиаго Силва не би го донел во нитуеден случај, па макар тоа значело и безпари да е... ако дојде он, ондак Ругани ќе нема шанси да добие минутажа, не ми се мења 21 надежен и перспективен младич, кој има шанса да биде иднината на клубот, за 32 годишен играч кој како што гледам си и не е така редовен веќе во тимот на ПСЖ...

Витсел одма нека го носат во Јануари, нека не штеди пари Марота, секој натпревар од распродаден стадион клубот ќарува по 1,5 до 2 милиони евра, така да ете му нека ги фрли тие пари на русите.

Вечерва мора да отидеме фуриозно, напред Дебелиот и Дибала, средината Кедира и Пјаниќ, во второ полувреме нека влезе и Маркизио и ќе ги добиеме :). Јесте да се во форма, али ние имаме поквалитетни играчи на секој дел од теренот... значи не смее да ни се деси Интер part.2 повторно

Jas da sum alegri ke go odmaram dibala igra non stop. Bi igral napered so debeliot desno kvardado levo sandro i 3 u sredina i 4 nazad..

Нареден меч би требало да го одмори Дибала, нека му даде шанса на Кин, а вечерва настапуваме со 3-5-2, фала му на бога што го игра Сандро место Евра пошто машина невидена е бразилецов.

Алегри рече дека ќе игра со 4ца во одбрана (Бенатиа, Барзаљи, Бонучи, Евра).[DOUBLEPOST=1477158514][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
Да не има комбинации ко лани еден период, во напад 433 со Барѕа десен бек и Алвес крило, а во одбрана 532

Сепак нема 4 назад.

Официјално

Juventus: Buffon; Benatia, Bonucci, Barzagli; Dani Alves, Khedira, Hernanes, Pjanic, Alex Sandro; Dybala, Higuain

3-5-2 е , на livescore видов баш

Давајте стримови :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1477164005][/DOUBLEPOST]Раштимана банда им ебам тоа некоордираните, и Алвеш нека прекине со она пичкосуањено Нејмар филм само комплицира[DOUBLEPOST=1477164370][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Глуп Алегри ГЛУП ГЛУП ГЛУП ГЛУП !!! ПА ОДМОРИ ГО ДЕТЕТО БЕ !! ЗНАЕВ ДЕКА ЌЕ ПРЕСИСА !!! ДА НЕ СПИЕШ НОЌЕСКА ЕБАТЕ ГЛУПОТО !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom